Arama sonuçları: *

1. KeReM 1963

Rampage Drop Plus güzel midir ?

Paparadan 35 TL Cashback ile aldığım Fury X i 14 gün yasal iade hakkimla iade edicem sebebi ise sol taraftan rahatsız edici bir ses gelmesi Ve Papara Cashback + Hepsiburada da 50 TL indirim ile Drop Plus kulaklığı 315 TL ye aldım , iyi yapmış mıyım ? Drop Plus ın herhangi bir sorunu var mıdır ?
  2. KeReM 1963

Fury X Uğultu Sesi Geliyor

kafayı yemek üzereyim kablosuz kullanımda bi uğultu sesi var çok sinir etti sanırım iade edicem edit : ses sol taraftan geliyor ve çok kısık bi ses geliyor ama boş kullanımda duyuluyor ve çok sinir ediyor
  3. KeReM 1963

Yardım Fury X Uğultu Sesi Geliyor Ve Kabloluda Sesler Bozuk

Kablosuzda sol taraftan sürekli bir ses geliyor istersem sesi köküne kadar kapatayım genede geliyor ve Kabloludaysa sesler çok bozuk ve mikrofon çalışmıyor
  4. KeReM 1963

Yardım Corsair HS 50 Pro sol taraftan ses gelmiyor

normalde 5-6 aydır sorunsuz kullanıyordum ama yaklaşık son bi kaç saattir sol taraftan ses gelmeme sorunu var , corsair e Ticket attım umarım değişim çıkar. belkide fiziksel bi sorun yoktur diye genede sormak istedim başına daha önce böyle bi sorun gelen var mı ? Ne yapabilirim bu durumda
  5. KeReM 1963

Yardım Kulaklığımın sol tarafından ses gelmiyor

Laptopumdayken kulaklığın sol tarafindan ses gelmiyor ama telefona takınca hiçbir sıkıntı yok denge ayarlarıyla ilgili bı durumda yok sorun nerde olabilir laptoun jak girişleri bozuk olabilir mi Kulaklık : Corsair HS50 Pro
Top Bottom