Arama sonuçları: *

1. Lgoyü

Razer Kulaklığımı Garantiye Nasıl Nereye Gönderirim

Blackshark v2x kulakligimi alali 1.5 ay felan oluyor olmuyor kulakligin bu aralar sol kulağı gitmeye kısılmaua başladı kabloyu çıkar tak yapınca düzeliyor ama çok rahatsız edici bir şey hareketi kısıtlıyor ben bunu nereye nasıl garantiye göndereceğim
  2. Lgoyü

Razer BlackShark V2X Ses Gitti

Kulaklık az önce elime ulaştı bende aktivasyon kodunu falan bulmaya çalışıyordum, sonra bir video açtım ve baktım ses gitmiş ilk denememde vardı ama. Kulaklık bana çok fazla gerekiyor ve ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin.
  3. Lgoyü

1K Oyun İçin Kulaklık önerir misiniz?

Genelde FPS oyunları oynuyorum ve edit yapıyorum mikrofonu çok kötü olmazsa sevinirim bütçe biraz esneyebilir max ama max 1500 olur
  4. Lgoyü

Mpow Air II Alınır Mı

https://www.pazarama.com/mpow-air-ii-kablo-uzeri-kontrollu-surround-oyuncu-kulakligi-pcps4xbox-oneswitch-mavi-p-6974072390915?magaza=ee-bilisim-ofis-kirtasiye&gclid=EAIaIQobChMIwsDA1aDb_gIVolXCCh27sAz9EAEYASABEgKoCPD_BwE Alınır mı ve kablosu 1 metre sanırım sorun çıkarır mı Yoksa razer...
  5. Lgoyü

500-1000 TL Kulaklık Önerisi

500-1000 TL arası oyun için kulaklık önerir misiniz?
  6. Lgoyü

800TL Kulaklık Önerisi

800 TL kulaklık önerisi yaparmısınız
  7. Lgoyü

QCY T13 Ekolayzer Ayarı önerir misiniz?

Öneri yaparmısınız. Hem phonk hem soft hem akıcı tarzda müzikler dinliyorum.
  8. Lgoyü

QCY T13 vs Lenovo Thinkplus Livepods XT96

Hangisini önerirsiniz? Mikrofonu ve ses kalitesi ilk önceliğimde. 1679146012 https://imgyukle.com/i/Qsi03y Böyle bir seçenekte var
  9. Lgoyü

200-300 TL BLUETOOTH KULAKLIK ÖNERİSİ

Merhaba 200-300 TL bütçem var telefonda oyun oynarken pişman etmeyecek Bluetooth lu kulaklıklar varmıdır bu fiyata Mikrofonu güzel olursa tadından yenmez
  10. Lgoyü

1000 Tl Kulaklık Önerisi

Merhaba bu aralar çok konu açıyorum ama kusura bakmayın 1k ya kulaklık lazım oyun için razer blackshark v2 x önerdiler genellikle birde gamepower fujin sizinde tavsiyelerinizi almak istedim
  11. Lgoyü

Telefondaki Kulaklığım Saati Söyleyip Duruyor

Merhaba redmi note 8 pro telefonumda kulaklığı takıyorum ve arada durmadan saati söylüyor google asistanı kapattım gene söylüyor saati yardım eder misiniz
  12. Lgoyü

Telefondaki Kulaklığım Saati Söylettirip Duruyor

Merhaba redmi note 8 pro telefonumda kulaklığı takıyorum ve arada durmadan saati söylüyor google asistanı kapattım gene söylüyor saati yardım eder misiniz
Geri