Arama sonuçları: *

1. KARMA

Gamenote H2016D Sorunlu Mu ?

gamegaraj da böyle bir yorum gördüm sanli_dorukhan675 (doğrulanmış kullanıcı) – 26 Mart 2021 mikrofonu ve ses kalitesi bu fiyata göre muazzam. uzun süre takmadım ama ağrı yapmadı. tek sorun şu ki rgb usbsini taktıgında döngülü bir şekilde beni rahatsız eden bi ses geliyor ilk başlarda...
  2. KARMA

200 TL Kulaklık Önerisi

Merhaba. Bir gün önce 270 TL ye Tronsmart sono bulmustum. (yanlış yazmış olabilirim) Simdi işe bütçeyi biraz düşürürsem neler var merak ettim. Sizce 200 tl hangi kulaklıklar alınabilir ? NOT: Oyun oynarım bu kulaklıkla ama asıl amacı günlük kullanım kulak üstü kulak içi farketmez
  3. KARMA

Tronsmart Sono Mikrofonu çıkıyor Mu ?

Merhaba. Bu kulaklığı alıcam büyük ihtimalle ama benim için öneemli bir şey var. Ben kulaklığı dışarıda da müzik dünlemek için kullanıcam bu yüzden mikrofonunun çıkıp takılabilmesi benim için önemli. Acaba bu kulaklığı mikrofonu çıkıp-takılıyor mı ?
  4. KARMA

Corsair HS35 vs Tronsmart Sono

Bu iki kulaklıktan hangisini önerirsiniz İSTEKLERİM jag girişi ve usb girişi olsun mikrofonları çıkıyor mu(dışarıda da kullanıcam) müzük için iyi olsun oyun oynanıcak bir kulaklık olsun Bir de şimdi tronsmart almak sonra bilgisayar aldığımda mı oyun kulaklığı almak mı şimdi corsair mı almak...
  5. KARMA

Öneri 200-250 TL Kulaklık Önerisi

Merhaba 200 tl bütçem var 250 ye kadar çıkabilirim. İsteğim oyun için olmasın. Onun dışında bluetooth olsa güzel olur ama muhtemelen bu fiyata yoktur. Şimdiden teşekkürler.
  6. KARMA

Hangi kulaklık Daha İyidir ?

Almıyıcam meraktan soruyorum hangisi alınmalı https://www.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/steelseries-arctis-3-2019-edition-beyaz-7-1-surround-oyuncu-kulakligi_pdp_665156612?utm_source=akakce&utm_medium=ocs&utm_campaign=standard&utm_content=standard&v=1.73.2...
  7. KARMA

Bu kulaklık ve mouse yi önerir misiniz

Kulaklık Mouse
  8. KARMA

250 300 TL Hem müzik hem oyun kulaklığı önerisi

Sorum Başlıktaki Gibi
  9. KARMA

BeyerDynamic DT 990 PRO vs Steelseries arctis 7

Sizce bu kulaklıklardan hangisi parasını daha çok hakediyor ?
  10. KARMA

Kulak Üstü Müzik Kulaklığı Tavsiyesi

sorum başlıktaki gibi bütçem 300 tl belki biraz aşabilirim
Geri