Arama sonuçları: *

1. esancash

600 tl kulaklık önerisi

600 tl ye gaming kulaklık arıyorum önerilerinizi bekliyorum
  2. esancash

400-600 tl bandında oyuncu kulaklığı önerisi

400-600 tl arası bi bütçem var gaming kulaklık önerilerinizi bekliyorum
  3. esancash

gümbür gümbür ses verecek kulaklık arıyorum

kulak için gümbür gümbür ses verecek bi kulak içi veya parasına değecekse kulak üstüde olabilecek şekilde kulaklık arıyorum 2k kadar bi bütçem var kaliteli temiz ses veren basları güzel olan taktığımda beni kulüpte hissettirecekmiş gibi dünyadan bağımı kesecek bir şey arıyorum önerilerinizi...
  4. esancash

600tl En Fi̇yat/performans Oyuncu Kulakliği

arkaşlar 600tl bütçe ile alınabilecek en fiyat performans 7.1 li falan oyuncu kulaklığı önerebilir misiniz?
  5. esancash

150TL KABLOLU KULAK İÇİ KULAKLIK ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba en max 150 tl bandında telefonumda kullanmak için gündelik hayatta müzik video gibi işler için bi kablolu kulaklık arıyorum eskiden jbl c100 kullanıyodum nerden baksanız 3 sene oldu daha yeni bozuldu çok memnundum o kulaklıktan yine almayı düşünüyorum ama fiyatı tabikide...
  6. esancash

TaoTronics Taotronıcs Soundliberty 53 Pro vs HAYLOU T15

arkadaşlar iki model arasında kaldım hangisini alsam daha fiyat performans olur? 1655852099 ?
  7. esancash

Çakma Ai̇rpods Pro Vs Haylou T15

Arkadaşlar şimdi bu iki kulaklık arasında kaldım haylou çok fiyat performans alırdım ama bazı eksileri var o yüzden bu çakma airpods la arasında kaldım yardımcı olur musunuz? (bunlardan daha iyi bi kulaklık olduğunu düşünürseniz mutlu olurum bütçe 300tl kablosuz kulak pamukçuklu)...
  8. esancash

Uygun Fi̇yatli Kablosuz Kulak İçi̇ Kulaklik

arkadaşlar merhaba bayram yaklaşıyor bildiğiniz üzere bende kablosuz pedli mi denir pamukçuklu mu denir tam bilmiyorum orasını ama öyle bi kulaklık istiyorum. Max 300tl gibi olursa çok güzel olur ses kalitesi benim için önemli özellikle basslar gibi gibi arkadaşlar fiyat/performans bir...
  9. esancash

MAX 80 TL KULAKLIK ÖNERİSİ

Arkadaşlar bilgisayarım için dc de arklarımla konuşmak için mikrofonlu bir kulaküstü kulaklık istiyorum. fiyat/performans olsun
  10. esancash

Max 110 TL PC kulaklık önerisi

Arkadaşlar çok oyun oynamıyorum gündelik kullanım için PC ye kulaklık almak istiyorum 110 TL'yi nolur aşmayın
Top Bottom