Arama sonuçları: *

1. SilahsızKuvvet☪

800TL Bütçeyle Bluetooth Kulaklık Önerisi.

Günlük hayatta ve spor yaparken kullanacağım kulaküstü ( çok iyi diyorsanız kulakiçi de olur ama kullanmakta zorlanıyorum.) ses kalitesi ve rahatlığı önemliği açıkcası. Kulağa iyi oturan kulaküstü ise kulağı içine alması önemli. Kulakiçinde kulaklıklar hakkında biraz bilgim var ama kulaküstü...
  2. SilahsızKuvvet☪

300-400TL civarı Bluetooth kulaklık

Kulakiçi/Kulaküstü farketmez günlük kullanımda işime yarayacak bir kulaklık arıyorum genel olarak ses kalitesi ve şarj süresi önemli. Qcy T13 modeli ve Haylou T15 arasında kaldım yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
  3. SilahsızKuvvet☪

Telefon için Kulakiçi/Kulaküstü kulaklık önerisi

Bütçe tam belli değil uygun fiyatlı olsa iyi olur kulaküstü önceliğimdir TWS veya Bluetooth Kulaküstü olabilir. Tahmini bütçe 200-400 arası bir şeyler. Müzik dinlerim günlük ihtiyacımı karşılayacak bir kulaklık arıyorum. 1659080772 Yardımcı olabilir misiniz ?
  4. SilahsızKuvvet☪

200TL Bütçede Oyuncu Kulaklığı

Önerilerinizi bekliyorum Gamenote hd2016d var aklımda Diğer seçenekleri de atarsanız iyi olur
  5. SilahsızKuvvet☪

200-250 TL Bandında Oyuncu Kulaklığı

Önerilerinizi bekliyorum... Birde Redragon Mento H270 kullanan varsa deneyimlerini yazarsa sevinirim (Diğer arkadaşlarda önerdikleri kulaklıkları kullanıyorlarsa yazabilirler)
  6. SilahsızKuvvet☪

Siz Olsaydınız 700-900TL Aralığında Kendinize Hangi Ekipmanları Alırdınız?

Soru Başlıkta Ekipmanlar ; Klavye , Mouse , Kulaklık Ekipman alacak olsaydınız neleri tercih ederdiniz ?
Geri