Arama sonuçları: *

1. T

Yardım Corsair HS50 PRO Garanti için Yardım!!!

Arkadaşlar öncelikle şunu demek istiyorum.Güzel ses kasmak isteyen birine bu kulaklığı kesinlikle önermeyin.2. olarak ben bu kulaklığı aldim kutusundaki jak ayrıştırıcı bana bozuk olarak geldi.Ben teknik servisi aradım bana bir tane jak ayrıştırıcı gönderdiler ama 10 liralık kötü bir sey...
  2. T

2.El Corsair HS 50 Pro alınır mı?

Arkadaşlar bu alınır mı fiyatı ucuz geldi.
  3. T

Öneri Corsair HS 50 Pro Almayın Önermeyin!!!!

Arkadaşlar forumda 400 tl bütçede en fazla önerilen kulaklıklar arasında bulunan Hs 50 pro elime ulaştı.Size sunu çok net sekilde söyleyebilirim 100 liralık rampage kulaklık la cok daha iyi ses kasıyordum cok siddetli bir sekilde önermiyorum an itibariyle elimde kalmıs durumda iade almıyorlar...
  4. T

Yardım Corsair HS 50 Pro Kullananlar Veya İyi Bilenler Bakabilir mi?

Arkadaşlar bugün kulaklığım geldi açıkcası sesi hiç hoşuma gitmedi neredeyse eski kullandığım 100tl lik rampage kulaklıgından bile kötü ses veriyor siz memnunmusunuz? Çünkü bir sıkıntı var gibi hissediyorum normal olamaz 1. Sesi çok cok az veriyor 2. Ayak sesleri neredeyse duyamıyorum. Suan...
  5. T

Yardım Jak girişleri bozuk mu değilmi anlamıyorum!!!!!

Arkadaşlar bugün Corsair hs50 pro kulaklığım geldi.Sıkıntı şu arkadakide öndekide jak girişlerine taktıgımda bilgisayar algılamıyor sorun nerde anlamadım yardımcı olur musunuz?Yanlış takmadigima eminim yeşil kulaklık pembe mikrofon için.
  6. T

Corsair Hs 50 PRO H.O G.O?

Forumdaki tavsiyeler üzerine aldım ne düşünüyorsunuz?
Top Bottom