Arama sonuçları: *

1. KaganKK06

Gamepower Kulaklık Alınır mı?

Bu kulaklığı gördüm.Uygun fiyatlı gözüküyor. Zaten hardcore bir oyuncu değilim.Maks cs oynarken kullanırım,zaten çokta ses kasmam Arkadaşlarla konuşurken kullanırım https://www.hepsiburada.com/gamepower-magnus-v2-siyah-3-5mm-rgb-oyuncu-kulaklik-p-HBV00000A503N?magaza=TeknolojiPark%C4%B1 sizce...
  2. KaganKK06

Taotronics Soundlibert 92 Şarj

Selamlar arkadaşlar.Taotronics Soundlibert 92 kullanıyorum.Yoldayım şimdi ve sabah kutunun içinde şarjları doluydu ve şimdi sağ kulağın şarjı 'Battery Low' uyarısı veriyor ama diğeri vermiyor,sağ tarafın şarjı daha hızlı mı bitiyor tam doldurmuyor mu anlayamadım.Bu sorunu nasıl düzeltebilirim...
  3. KaganKK06

Kulaklığı şarj etsem sıkıntı olur mu?

Merhabalar.Kulaklığı aldım şarjı bitince kendi kablosu ile mi yapmam daha sağlıklı olur yoksa kullandığım telefonun(A32)orijinal adaptör ve kablosuyla mı yapsam daha sağlıklı olur?
  4. KaganKK06

Taotronics Soundlibert 92 nasıldır

Kulaklık alacağım kulakiçi silikonsuz veya kulaküstü.Kulakiçi bu kulaklığı kullanan/kullanmış olan tecrübelerini yazabilir mi...
  5. KaganKK06

Öneri Kulakiçi ve Kulaküstü kulaklık tavsiyesi

Merhabalar.Kulaklık almayı planlıyorum ama hangi türden alsam emin değilim.Kulakiçi alırsam silikonsuz almayı planlıyorum çünkü kulağımı çok rahatsız ediyor.1 saat filan yol gidiyorum bunun yarım saatini filan sıkılmadan şarkı dinliyorum.İki kulaklık türünden de öneri atar mısınız? Birdd...
  6. KaganKK06

Kablolu veya Bluetooth kulaklık

Selamlar.Kesin olmamakla birlikte yakın bir zamanda bir kulaklık almayı düşünüyorum.Normal kablolu(kulak içi) kulaklık veya bluetooth kulaklık alacağım hangisini almalıyım ve öneri verirmisiniz?(kulak içi maks 75,bluetooth maks 150)Bu zamana kadar hep kablolu kulaklık kullandım(7-8tane) ve...
Top Bottom