Arama sonuçları: *

1. KSF Eren

Yardım 4000-5000 TL Arası Wireless Pc Gaming Kulaklık Önerisi Lazım

Merhaba arkadaşlar hali hazırda Hyperx Cloud 2 kullanıyorum. Fakat hem kablolu oluşu hem de bi takım yıpranmalardan dolayı bari wireless kulaklığa geçiyim dedim. Aklımda Hyperx Cloud 3 Wireless var. Hyperx markasını ve ürünlerini seviyorum. Fakat cloud 3 ün fiyatları çok dengesiz ne zaman...
  2. KSF Eren

Yardım Müzik Dinlemek İçin Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Önerir misiniz ?

Merhabalar otobüste metroda falan müzik dinlemek için kulaklık arıyorum. Yolculuk geçmiyor boş boş :) Bütcem 1000 TL böyle uzun ömürlü baş ağırtmayan kaliteli bişeyler varsa. Benim şuanki düşüncem Havit almak ama sizin varsa bildiğiniz kullandığınız önerirseniz sevinirim. Bütcem 1000 diye illaha...
  3. KSF Eren

Yardım Razer Opus X İçin Taşıma Çantası Var mı ?

Merhabalar yeni aldığım kulaklığımın zarar görmemesi için bir taşıma çantasına ihtiyacım var. İnternette baya bı araştırma yaptım sadece yurt dışında satıldığını gördüm. Hem çok geç gelir hemde kargo ücreti vergi falan derken baya bı pahalı oluyor. Şöyle 200 300 TL ye bildiğiniz bu kulaklığa...
  4. KSF Eren

Yardım Razer Opus X Alınır Mı ? Alınmazsa Onun Yerine Ne Alınır ?

Merhabalar öncelikle Ramazan ayımız mübarek olsun. Bu kulaklığı yeni keşfettim ben dışarda metroda otobüste falan kulak içi çakma bir bluetooth kulaklık kullanıyordum. O bozuldu bence bir kulaklık arayışına girdim. Bu razer kulaklık çıktı karşıma şuanda indirimde 1550 TL ye satılıyor. Sizce film...
  5. KSF Eren

Yardım HYPERX CLOUD 2 İÇİN NERDEN ORJİNAL PED BULABİLİRİM ?

Hyperx cloud 2 kulaklığımın deri pedleri aşınmaya başladı yenilemeye karar verdim. Amazona yazdım bi kaç tane ilan gördüm fakat yorumlarına baktığımda bazıları orjinaliyle alakası yok demişler. Orjinal veya orjinele yakın nerden bulabilirim. Vede en ucuz şekilde öğrenciyiz malum :)
  6. KSF Eren

650 700 TL Oyuncu Kulaklığı Önerir misiniz ?

Merhabalar ben normalde gamepower jin 7.1 oyuncu kulaklığı kullanıyordum anlamadığımız bir sebepden dolayı sadece sağ tarafdan ses gelmeye başladı darbe falanda almadı bende dedim fırsat bu fırsat düzgün bi oyuncu kulaklığı aliyim daha önceden hyperx cloud 2 düşüncelerim vardı şimdiki fiyatına...
Geri