Arama sonuçları: *

1. eyupefe3

300TL Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar öncelikle selam,arkadaşım için maximum 300TL'ye bir kulaklık arıyoruz.Bilgisayarda oyun için kullanıcak 2.el istemiyorum.Önerilerinizi bekliyorum.
  2. eyupefe3

G335 Yerine ne alınabilir ?

Arkadaşlar bugün ilana biri aradı yarın kargolarsam bugün alıcakmış beyaz g335 sıfır gibi 700tlye,satıp ne alabilirim daha kaliteli ?
  3. eyupefe3

Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar öncelikle selam,650tlye kadar ikinci el rahat ve deri olmayan kulaklık önerilerinizi bekliyorum.Geçen gün logitech g335 aldım ama çok küçük ve kulağımı sıkıyor bu kulaklıktan daha rahat ne alabilirim ? Arctis 3 veya 5 düşünüyorum.
  4. eyupefe3

Logitech G335 Driver ?

GHub görmüyor logitech gearınızı bağlayın diyor driverini nerden indirebilirim ?
  5. eyupefe3

Logitech G335 470TL'ye Alınır Mı ?

Arkadaşlar öncelikle selam,dün konu açmıştım sıfır razeri 450ye alıcaktım ama sabah akşam fiyatını düzenlemediği için alamadım ve sabah satılmış.Bu yüzden şuan alternatif siyah Logitech g335 var kutulu garantili,tek sorunu kulağın geldiği yerdeki kumaşlar kalkmış yıkadığı için alınır mı ?
  6. eyupefe3

450TL'ye Razer Blackshark v 2 x alınır mı ? ACİL

Arkadaşlar hemen cevap vermeniz gerekiyor daha 1saat kullanılmamış faturalı kutulu garantili alınır mı ?
  7. eyupefe3

450TL İkinci El Kulaklık Önerisi

Sahibinden param güvendesi olan 450tlye kadar en kaliteli kulaklığı önerebilir misiniz ? 540TL var ama param güvende kesicek onun harici 470 falan olur.
  8. eyupefe3

650TL'ye Kadar Kulaklık Önerisi

İkinci el olur 650 TL'ye kadar kumaş kulaklık önerebilir misiniz ? Hiç bulamazsam sıfır kutulu beyaz logitech g335 var onu alıcam.
  9. eyupefe3

Kulaklık Önerisi

Oyun için sıfır veya ikinci el rahat kafa ağrıtmayan maximum 500tl kulaklık önerebilir misiniz ?
  10. eyupefe3

Logitech G335 Ped Gerdirme ?

Arkadaşlar öncelikle selam,kulaklık alıcam adam yıkamış ve pedleri gergin değil gerginleştirebiliyor muyuz ? orta kısmı
  11. eyupefe3

500TL'ye Logitech G335 Alınır Mı ?

Adam yeni almış kutulu garantili ürün 500tl alınır mı ?
  12. eyupefe3

500TL Kulaklık Önerisi

Güzel rahat,deri olursa soyulma yapmayan kulaklık önerebilir misiniz ?
  13. eyupefe3

Steel Series Arctis 1 Alınır mı ?

Arkadaşlar öncelikle selam,200-250tl bandında arctis 1 alınır mı sorunsuz olanlardan ? Alınmaz ise kulaklık önerebilir misiniz max 400.
  14. eyupefe3

Asus Tuf H3 alınır mı ?

560TL alınır mı ? Bu civarda başka güzel kulaklık var mı kafa ağrıtmayan ?
  15. eyupefe3

Logitech G335 vs HyperX Cloud Core

İkinci elde g335-400tl,hyperx cloud core 600tl.Logitech alırsam bütçem rahat olucak mouse falanda değiştiricem hangisi daha iyidir ?
  16. eyupefe3

Maximum 300TL Oyuncu Kulaklığı

Ortalama-Üst düzey oyunlar ve normal kullanım için maximum 300TL'ye kulaklık atarsanız sevinirim.
  17. eyupefe3

Kulaklık baskısı nasıl giderilir ?

Arkadaşlar öncelikle selam,rampage marka bir kulaklık kullanıyorum (adını unuttum) 1-2 saat bilgisayar başında oturduktan sonra kafam ağrımaya başlıyor kulaklık baskı yapıyor ve süngeri rahat değil.Bu baskıyı nasıl azaltabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Not : Yeni kulaklık al tarzı şeyler...
Geri