Arama sonuçları: *

1. R

steelseries kulaklık önerisi

arkadaşlar steelseries 2 kulaklık arasında kaldım steelseries arctis nova pro wireles mi yoksa steelseries actis nova 7 wireles mi kararsız kaldım fps oyunu oynayan bir insanım ve bu işten para kazanıyorum kısaca kulaklığın pahalı olması umrumda değil en iyi ekipmanı almaya...
  2. R

Hangi wireles kulaklık önerirsiniz

Selam Dostlar, Reisler aklımda şu 2 model var ama sizin de önerileriniz beklerim. 1: Logitech g pro x kulaklık blue voice olan 2:corsair hs80 wireles kulaklık Ne Önerisiniz
  3. R

Asus rog theta aldık sonunda hayırlı olsun

Arkadaşlar valla son mouse kaldı. Ama galiba onu Logitech ten yana kullanıcam gibi çünkü. Logitech sensörü çok iyi başta full rog set dizeyim demiştim ama rog keriss mi yoksa Logitech g pro lightspeed mi. Kararsızım ne önerirsiniz bu arada çok güzel kulaklık 8 tane sürücüsü var
  4. R

Corsair hs 80 ne zaman çıkıyo

Arkadaşlar corsair hs80 ne zaman çıkıyor bilgisi olan var mı
  5. R

Logitech g pro x kulaklık aldım nasıl sizce arkadaşlar

Arkadaşlar bu kulaklığı aldım herkes. Neden claude 2 almadın diyorlar Buda güzel ses kasılıyor rahatça
  6. R

Arkadaşlar 2 kulaklık arasında kaldım hangisi

Arkadaşlar şu 2 kulaklık arasındayım hangisi Logitech g pro x kulaklık Logitech G733 kulaklık
  7. R

Asus rog delta S kulaklık Nasıldır?

Arkadaşlar bu kulaklık nasıl set tamamlamam için tek bu kaldı Mouse klavye mousepad rog monitör tuf nasıl sizce
  8. R

Asus rog delta S kulaklık incelemesi

Arkadaşlar bu kulaklık basıl sizce alınır mı kardeşim sistemi dizdik ekipmanları kendi ekipmanlarımı ona verdim set diziyorum Klavye:ASUS ROG Strix Scope RX klavye Mouse:Asus rog keris wireles mouse Mousepad:Asus rog balteus mousepad Monitör:asus tuf vg24vq 144 hz 1ms monitör tek...
  9. R

razer nari ultimate aldım

arkadaşlar geçende post açmıtım herkes nari önerdi gerçekten teşekkürler sesi çok güzel 7.1 ise cabası herkes 7.1 yok diyor ama razer yazılımı ile kulaklığı kayıt ettirmen lazım ondan sonra açılıyor kulaklık herkese iyi forumlar rainbow six siege de çok güzel ses kasılıyor
  10. R

razer kulaklığı 7.1 hangisi

arkadaşlar razer hangi kulaklığı 7.1 ses veriyor baktımda kraken pro v2 7.1 değil nari ultimate 7.1 mi sizce aklımda nari var da
Top Bottom