Arama sonuçları: *

1. HarbiyeliTRe

Yardım Razer Blackshark v2 Pro 2023 Sol kısımdan daha az ses geliyor

4 veya 5 gün oldu sol kısımdan daha az ses geliyor sağ kısma göre sağda güzel bir ses gelirken soldan az geliyor acaba pc ses ayarlarından mı bir şey yapacağım birde bende kraken v3 vardı bangır bangırdı bu biraz hafif kaldı yardımcı olursanız sevinirim ona göre iade yapacağım gideceğim logitech...
  2. HarbiyeliTRe

Yardım Razer BlackShark v2 Pro Aldım Kırmızı Renkte kaldı Ne Yapacağım?

Arkadaşlar daha 15dk olmadı kutusundan çıkardım şarjı mı bitik yada bir problem mi var anlamadım kulaklık çalışmıyor yani ilk açtığımda hiç çalışmadı ikincide kabloyu bağladım kırmızı ışıktan yeşile yeşilden maviye bir kaç saniye sonrada kırmızıya geçti ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
  3. HarbiyeliTRe

Yardım HyperX Cloud III vs Razer Kraken V3 vs SteelSeries Arctis Prime

Cs 2 için alacağım sizce hangisinin ses kasma konusunda başarılıdır ve ses kalitesi iyidir çünkü uzun süre kullanacağım.
  4. HarbiyeliTRe

Kablosuz kulaklık önerisi

Cs go için alacağım sağlam sürücülü olsun özellikle ses kasmak için kullanacağım için sağlam ses sistemi istiyorum bütçe önemli değil siz yeterki önerin hafifte müzik performansı yerinde olsun önerileriniz bekliyorum.
  5. HarbiyeliTRe

1200TL Bluetooth kulaklık önerisi

Arkadaşlar yakın zamanda yeni telefon alacağım ama şu anki tel iPhone SE 2020. o yüzden Samsung'ya da Huawei marka bakıyordum, sizce uyar mı şuankine? İleride alacağım ise S21FE büyük ihtimal olur. Baktığım modeller Buds 2 ve FreeBuds 4. bunları sizce tercih etmeli miyim ya da güzel...
  6. HarbiyeliTRe

Huawei Freebuds 4i vs 4 hangisi alınır?

Arkadaşlar bu iki model arasında kaldım hangisini tercih edersem beni üzmez müzik ve ergonomi konusunda bass olsun tiz olsun alternatif varsa önerirseniz sevinirim.
  7. HarbiyeliTRe

Razer Blackshark V2 vs Hyperx Cloud Alpha S

Arkadaşlar bu iki kulaklık arasında kaldım, genelde FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum. İyi ve kötü özelliklerini yazarsanız güzel olur ve alternatifleri varsa da önerilerinizi bekliyorum.
Geri