Arama sonuçları: *

1. N

Çözüldü✓ SteelSeries Arctis Nova Pro Kablolu Oyuncu Kulaklığı

Kulaklığım bozulduğu için wireless kulaklık almayı düşünüyordum. Bununla alakalı bir öneri ve seçim postu açmıştım. Fakat karşıma nova pro'nun kablolu modeli çıktı ve indirimde. Sizce alınır mı...
  2. N

Çözüldü✓ Wireless kulaklık seçim ve öneri

İyi forumlar. Kısa bir süre önce kulaklığım bozuldu ve yeni kulaklık arayışına girdim. Kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum. Uzun araştırmalar sonucunda 5-6 model arasında kaldım. Kulaklığı hem fps oyunları hem hikayeli oyunlar hem de film ve müzik dinlemek için kullanacağım. Mikrofon benim için...
  3. N

Drop Plus vs Eksa E900 Pro vs Eksa E1000 vs Eksa E3000

Arkadaşlar forumda araştırma yaptığımda herkesin Eksa e900 pro'nun Drop Plus ile aynı olduğunu söylediğini gördüm. Yabancı sitelerden Eksa e900 pro'yu incelerken üst modellerininde olduğunu ve fazla bir fiyat farkı olmadığı dikkatimi çekti. Peki Eksa markasının diğer modellerini( e1000 vs e3000)...
  4. N

Cooler Master CH321 Mikrofon Soru

Arkadaşlar CH321 isimli kulaklığın pek videosu yok ama izlediğim 4-5 videonun 1-2 tanesinde mikrofonunda dip ses fark ettim. Diğer 2-3 videoda dip ses yoktu. Eğer kullanan arkadaşlar varsa Drop plus'un incileme videosundaki mikrofon sesiyle karşılaştırabilirler mi ve onlarda dip ses var mıdır...
  5. N

Güncel fiyata (439 TL) Rampage Drop Plus Almalı Mıyım?

Forumda o kadar övüldü ki almamak için kendimi zor tutuyorum bu ürünü fakat sadece BioTech isimli tek satıcıdan alabiliyormuşuz. Başka alternatif olmadığı için fiyatı yüksek tuttuğuna inanıyorum. Stoklar bitip yenilendikten sonra baya bir fiyat artışı oldu malum. Ne yapmalıyım? Daha iyi bir...
  6. N

7.1 USB Ses Kartı Sorunu

İyi forumlar arkadaşlar. Öncelikle Twitch platformunda yanın yapmak amaçlı internetten BM-800 adlı mikrofonu satın aldım. Fakat bir laptop kullanıcı olarak mikrofonu direk jak girişine bağladığımda çalışmadığını fark ettim. Forumdan edindiğim bilgiye göre Vatan Bilgisayardan S-Link SL-U61 isimli...
Top Bottom