Arama sonuçları: *

1. Midora

Yardım Hyperx Cloud 3 Wireless Ses ve Driver Sorunu

Merhaba, Kablolu Hyperx Cloud 3 ü iade edip Wireless olanını aldım. Ancak kulaklıkla alakalı 2 sorunum var. 1- Kablolu versiyonda kulaklık ve Windows sesleri ayrı ayrı kontrol edilebilirken bu kulaklığın ses tekerini yuvarlayınca direkt olarak Windows'un sesini kısıyor ya da artıyor. Kabloluda...
  2. Midora

Asus Rog Delta 2 Nasıl?

Hem oyun hem de müzik için kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum. Asus markasını sevdiğim için kulaklıkta da Asustan devam etmeyi düşünüyorum. Kullanan varsa performansına dair bilgi verebilir mi? O fiyata şu daha iyi olur dediğiniz bir model varsa bakabilirim ancak dediğim gibi önceliğim Asus.
  3. Midora

1000 TL TWS Kulaklık Önerisi

Telefonumun 3.5mm jak girişi bozulduğu için TWS kulaklık almam gerekiyor. Normalde KZ kullanıyorum. Yani ses kalitesi benim için önemli. Şarjı da uzun giderse yeterli. Olabildiğince F/P önerebilirseniz sevinirim.
  4. Midora

C Pin - 3.5mm Mikrofonlu Kablo Tavsiyesi

Merhaba, KZ marka bir kulaklığım var. Kablonun jak kısmında bir sorun var temassızlık yapıyor. Yeni bir kablo almak istiyorum ama KZ nin kendi kablolarındaki mikrofonlar çok kalitesiz. Bildiğiniz mikrofonu güzel ve kaliteli kablo markası-modeli varsa yardımcı olabilir misiniz? Bütçe olarak 300...
Top Bottom