Arama sonuçları: *

1. NecroPunch

Yardım Logitech S150 İade Hakkında Sorum Var

Hoparlörden herhangi bir ses açınca ufak bi zırıtı çıkıyor 169 tl ye aldım iade düşünüyorum siz ne tavsiye edersiniz 1620942759 Bide ben bunun üzerinden çıkan plastikleri attım iade de bi sorun çıkartır mı ?
  2. NecroPunch

James Donkey 712 driverini bulamadım

James Donkey 712 driverini bulamadım birisi link atabilir mi ?
  3. NecroPunch

Anneme kablosuz kulaklık 200 limitim

Anneme anneler gününde anneme en fazla 200 tl ye kulaklık almak istiyorum kablsouz dayanıklı xiaomi kulaklıkları veya daha kaliteli bi kulaklık tavsiye eder misiniz
  4. NecroPunch

240 TL ye James Donkey 712 aldım iyi mi ?

240 tl ye 50 tl lik indirim kodu ile beraber hepsi burada üzerinden aldım indirimi 250 tl ve üzeri alışveriş için diyordu sizce iyi mi ? 1620425590 Satıcı İncehesap olduğundan o saatte ucuzdu hemde 50 tl lik kupon ile bu fiyata gelmişti
  5. NecroPunch

Max 150 Tl Hoparlör Önerisi

Anakartım Msi B450 TomaHawk Max onun girişlerine göre güzel görünüşlü ve güzel ses veren bi hoparlörleri tavsiyelerinizi bekliyorum
  6. NecroPunch

MAX 350 TL Kablosuz Kulaklık Tavsiyesi

Aklımda JBL T500BT var bu kulaklıktan daha ucuza (JBL marka olursa sevinirim ) kronik bir sorunu olmayan bi kulaklık tavsiye ederseniz sevinirim
  7. NecroPunch

Gürültü engelleyici bedava ve süresiz uygulamalar

Beyler benim mikrofon 4 yıllık ve şuan valorantda mikrofonu otomatik yapamıyorum hışırtı gidiyormuş bana bedavaya süresiz gürültü engelleme programı öneririmisiniz Krisp i demeyin 120 dakika dan sonra bir gün beklemen gerekiyor
  8. NecroPunch

bu hoparlör alınır mı ?

https://www.incehesap.com/mikado-md-336-2-0-6-watt-rgb-ledli-siyah-multimedia-usb-speaker-fiyati-45904/ 100 tl sizce sesi felan ansıl alınır mı 100 tl ye dahan iyisi ne var 1 kuruş fazla veremem
Top Bottom