Arama sonuçları: *

1. Remi

3000-5000TL Arası BT Kulaküstü Kulaklık Önerisi

Kız arkadaşıma kablosuz bir kulaklık almak istiyoruz, müzik dinleme amaçlı ve mobil oyunculuk için kullanılacak ana odağı müzik dinlemek olacak kısacası. Bu bütçeler arasında kulaküstü kulaklık önerebilir misiniz
  2. Remi

8k bütçe oyuncu kulaklığı önerisi

Arkadaşıma sağlamından bir oyuncu kulaklığı almak istiyoruz kablosuz olması zorunlu ve mikrofonu çıkarılabilir olsun istiyor ses kalitesi güzel olsa ve uzun ömürlü olsa yeterli tercihen beyaz renkli olmasını istiyor ve ergonomisi de güzel olsun ps5 ve pcde kullanacak önerileriniz nelerdir?
  3. Remi

1000-1400 TL Arası Kulaküstü kulaklık

Dışarda müzik dinlerken kullanmak için büyük kulaküstü kulaklık arıyorum. Kulağım büyük olduğundan tamamen çevreleyebilsin istiyorum. Öteki türlü rahat olmuyor, bunun dışında şarjı uzun gitsin ve sesi kulak tırmalamasın yeterli.
  4. Remi

Maksimum 2k'ya kulakiçi kablosuz kulaklık önerisi

Bu bütçede hangi kulaklığı önerirsiniz? Kulaklıkta önemli olan şeyler ses ve bass kalitesi
  5. Remi

2500 TL Oyuncu Kulaküstü Kulaklık önerisi

Arkadaşım için soruyorum bütçe maks 2.5k Bu bütçede alınabilecek en iyi oyuncu kulaklığı hangisidir? Mikrofonun iyi olması lazım Fifine H6 Modelini düşünüyoruz ama daha iyi önerilere açığız elbette
  6. Remi

Yardım Rode XCM 50 vs HyperX Quadcast/Duocast

Selamlar, yayıncılık youtube ve discord gibi yerlerde kullanmak için mikrofon arıyorum. Başlıktaki 3 mikrofon arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim ve neden?
  7. Remi

3500 TL Mikrofon önerisi

Discord, yayın gibi amaçlarda kullanılacak bütçem maks bu. Öneriniz var mı?
  8. Remi

12000 TL bilgisayar ekipman önerisi

Merhabalar, başlıktaki gibi 12.000 TL civarı bir bütçem var, bu bütçeye klavye, mouse, mousepad, hoparlör, kulaklık, kulaklık standı, mikrofon gibi ekipmanlar alacağım alacağım ürünlerin kablosuz ve rgb olmasını istiyorum mümkün olduğunca ve tüm ekipmanların çok avantajlı bir durum olmadıkça 1...
  9. Remi

Yardım Huawei Freebuds 5i kulaklığım bozuldu, ne yapmam gerekiyor?

Sağ kulaklık benim hatam yüzünden şu anda çalışmıyor ben bunu ne yapabilirim nasıl tamir ettirebilirim? Cihaz daha 15 günlük.
  10. Remi

Huawei FreeBuds 5i alınır mı?

Bu bütçede daha iyi bir öneriniz var mı? Yada bu model nasıldır, kullanan var mı?
  11. Remi

Kablosuz Kulakiçi Kulaklık Önerisi

Merhaba arkadaşlar, 4, 5 senelik Qcy T5 kulaklığımın artık emekli olmasıyla birlikte yeni bir kulakiçi kulaklığa ihtiyacım var. Ben en son aldığımda 150 tlydi yani fiyatlar çok değişti neyin ne olduğunu bilmiyorum bu yüzden bir bütçe belirlemedim ama tuzlu olmazsa iyi olur (İndirimler hariç)...
  12. Remi

Philips TAUH202BK kırılan parça

Merhabalar kulaklığımın bir parçası kendi hatamdan dolayı kırıldı nasıl tamir edebilirim? kulaklık yeni. hiç anlamıyorum tamir gibi şeylerden
  13. Remi

Philips TAUH202BK Alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/philips-tauh202bk-kablosuz-bluetooth-kulak-ustu-kulaklik-siyah-p-HBV00000QTPCK?magaza=Hesapl%C4%B1%20%C3%9Cr%C3%BCnler Telefona bağlayıp müzik dinlemek için alıyorum. Sizce alınır mı ? Oyun konusunda beklentim yok.
  14. Remi

Yardım Discord mikrofondan ses gitmiyor

Merhabalar. Donanım Arşivinin videosunu yaptığı bir kulaklık vardı indirimli onu almıştım onun mikrofonunu kullanıyordum. Arkadaşla konuşurken bir anda sesim daha ona gitmemeye başladı ama kulaklıkta sorun yoktu. Ses ve görüntü ayarlarını sıfırladım, anakartın ses driverini güncelledim düzelmedi...
  15. Remi

Kablosuz kulaklık önerisi

Olabilicek en uygun fiyata kulaküstü kablosuz kulaklık arıyorum oyuncu şeyi olmasına gerek yok sadece müzik dinleyeceğim belli bir bütçem yok
  16. Remi

Öneri 100 - 150 TL arası Oyuncu Kulaklığı Tavsiyesi

Merhaba, Önceden kullandığım Rampage Sn-Rx7 kulaklık dün bozuldu. Yeni bir oyuncu kulaklığı almam gerekiyor. Tavsiye verebilir misiniz ? 100 - 150 TL arası
Top Bottom