Arama sonuçları: *

1. K

Corsair Void RGB Dip Ses Problemi

Öncelikle merhabalar, Corsair Void RGB kulaklığım var ICUE yazılımını yüklediğimde kulaklıkta dip ses, cızırtı problemi oluyor biraz araştırdım yazılımı silip yükledim, Windowsun otomatik kurduğu driverları kaldırıp yazılımı tekrar kurdum fakat düzelmedi. Yardımcı olur musunuz?
  2. K

Corsair Void RGB Mikrofon Sorunu

Corsair Void RGB mikrofon aldım discord da valorant, cs go gibi oyunlarda ayarlardan sesi arttırmama rağmen ses karşıya az gidiyor, nasıl düzeltebilirim? Mikrofon sesini nereden arttırabilirim?
  3. K

Corsair HS35 alınır mı?

Corsair HS 35 almaya karar verdim alınır mı? Dip ses sorunu yaşar mıyım ve mikrofonu iyi midir? Cs Go,PUBG,Fivem tarzı oyunlar oynuyorum.
  4. K

Hangi Kulaklığı Tercih Etmeliyim?

350 TL civarı bütçem var. 3 kulaklık arasında kaldım. Başka önerilere de açığım. Corsair HS 35 Logitech G332 Rampage R36 Drop Not: Lütfen Gamepower önermeyin.
  5. K

350 TL Kulaklık Tavsiye

350 Tl bütçem var ses kasması iyi olsun çünkü rekabetçi oyunlar oynuyorum.Bütçenin üstüne çıkamam. Şimdiden teşekkürler.
  6. K

Gamepower Medusa Çalışmıyor

Oyun oynarken ses birden gitti.Işığı yanıyor ancak ses hoparlörden geliyor kulaklıktan ses gelmiyor.Ayrıca kulaklığın ses kartı taktıktan 5 dk sonra sımsıcak oluyor. Gamepower'ı bütçem olmadığı için aldım yardımcı olur musunuz?
  7. K

Gamepower Warlord,James Dankey 710?

Hangisini önerirsiniz kulaklığa ihtiyacım var.
  8. K

Gamepower Warlord 7.1 Alınır mı?

https://www.incehesap.com/gamepower-warlord-siyah-7-1-surround-rgb-gaming-kulaklik-fiyati-39952/ Bu kulaklık alınır mı? Tavsiye eder misiniz?
  9. K

250 Tl Kulaklık Öneri

Kullandığım kulaklığım bozuldu.Max 250 Tl bütçeye göre oyuncu kulaklığı önerir misiniz?
Geri