Arama sonuçları: *

1. K

KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ LÜTFEN

12 ocakta HyperX Cloud II modelini aldım ama kablosuz kulaklık kullanmaya karar verdim bunu satıp kablosuz model alacağım. 1000 - 2000 TL aralığında kablosuz kulaklık önerir misiniz lütfen
  2. K

HYPERX CLOUD 2 İÇİN DRİVER VEYA YAZILIM VAR MI

HYPERX CLOUD 2 İÇİN DRİVER VEYA YAZILIM VAR MI ? ÖNCEDEN DROP PLUS KULLANIYORDUM ONA BASSLAR DAHA KUVEELTLİ VE GÜÇLÜYDÜ. CLOUD 2 YENİ ALDIM AMA BUNDA BASSLAR HİÇ HİSSEDİLMİYOR
  3. K

Cloud 2 ile cloud arasındaki fark ne

Bu kulaklıkların arasındaki fark ne ? Hangisini almalıyım
  4. K

MAX 1400 TL KULAKLIK TAVSİYESİ

max 1400 TL değerinde kulaklık arayışındayım. uzun zamandır drop plus kullanıyorum ama artık kablosundan dolayı kopmalar çok olmaya başladı ve sesinde zayıflamalar başladı. hyperx cloud 2 düşünüyorum ama çok eski olduğu için tereddüt ediyorum, aşağıdaki kulaklığıkta aynı sitede 2 farklı fiyat...
  5. K

REDRAGON DELİRİUM 64213 ALINIR MI 106TL

hepinize iyi hafta sonları, 150-200 TL aralığında bütçem var 7.1 kulaklık arıyorum resimde gördüğünüz kulaklık dikkatimi çekti sizce alınır mı ? çiçek sepetinde 106 TL ardından 260 TL den başlıyor satıcıya baktım 45 alışverişi olmuş %95 olumlu. forumda gördüğüm kadarıyla gamenote h2016d...
  6. K

KULAKLIK ÖNERİSİ BÜTÇE KISITLI

Beyler 150 tl bütçem var. Bu fiyat bandında 7.1 arıyorum ama bulamıyorum forumda gördüğüm gamenote h2016d modelini önermişsiniz. Başta alternatifler varmı acaba
Top Bottom