Arama sonuçları: *

1. Saian SS

Kulaklık kabloları hakkında soru

Arkadaşlar iyi günler elimdeki malzemeler şunlar cloud 3 kulaklık soundblaster g3 ses kartı arctis 3 uzatma kablosu sorum şu cloud 3 ün jak girişi kısa olduğu için ses kartına yetişmiyor ben uzatma için arctis 3 ün uzatma kablosunu kullanmam bir sıknıtıya yol açar mı ses kalitesinde (cloud...
  2. Saian SS

Cloud 3 için dolby mi ngenuity mi

Arkadaşlar cloud 3 kablolu kulaklık için hangisini kullanmalıyım özellikle merakımı çeken konu dolbyde mikrofon için ayar yok o yüzden mecburen mi ngenuity kullanmalıyım konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
  3. Saian SS

Hs80 kulaklık genişler mi

arkadaşlar corsair hs80 kulaklık aldım kafama nerdeyse tam oluyor tepe kısmı biraz kafamın üstünü ağrıtıyor iade etmek istemiyorum sizce alışırmıyım veya açılır mı genişler mi daha öncesinde arctis 3 kullanıyordum ve rahatlık anlamıda kesinlikle aşırı memnundum
  4. Saian SS

Yardım 3000 TL'ye kadar kablolu kulaklık tavsiyesi

aklımda https://www.itopya.com/corsair-hs80-usb-dolby-audio-rgb-71-surround-beyaz-kablolu-gaming-kulaklik_u19984?srsltid=AfmBOoo_C4o85090wZxJ-MH4P6zPcJQCUjLx5sNyi88TvbAQ6fR35kgA bu var fakat başka önerilere açığım fps oyunlarında özellikle rust, csgo, pubg gibi oyunlarda iyi performans vermesi...
  5. Saian SS

corsair void elite 500tl civarına düşer mi ?

arkadaşlar void elite 7.1 önceden 500 tl civarına düşüyordu ben dolar arttığında fiyatların fırlayacağını düşünüp 500 TL'ye arctis 3 aldım ama void elite içimde kaldı gibi bi şey oldu sizce arctisi iade edip void eliti beklemelimiyim @Mert Özkaya hocam sen ne dersin arctis 3 ü amazondan aldım ve...
  6. Saian SS

arctis 3 hakkında sorum var

arkdaşlar arctis 3 aldım ben normal arctis3 aldım diye biliyorum steelseries üzerinden bi program indirdim fakat kulaklığımı göremedim ne yapmam gerekyiyor 2019 sürümü olduğunu nasıl anlayablirim bir de dip ses sorunu nedir ? ben mi yanlış biliyorum bilmiyorum ama hs50pro, void elite ve şimdi...
  7. Saian SS

arctis 3 497 TL'ye alınır mı

arkadaşlar kulaklık alacağım corsair void elite kovalıyorum ama ekonomiye bakınca her an zam gelicekmiş gibi hissediyorum geçen incehesap indiriminde void elite 499 a düşmüştü ama sepette stok bitti alamadım ve dip ses sorunlu bi ürün 590 liraya cloud 2 vardı onuda göremedim ve kaçırdım...
  8. Saian SS

Yardım 380 tl arctis 1 alınır mı

Arctis 1 Hepsiburada 3 saatlik indirimde 380 TL'ye düşmüş alınır mı
  9. Saian SS

razer kraken te rahat mı

razer kraken te almayı düşünüyorum ama kafam biraz büyük sizce sorun olur mu hs50pro kafamı sıkmıştı, corsair void elite çok rahattı aynı rahatlığı krakende alabilirmiyim bir diğer sorumsa kulak pedleri kumaş mı ön kısmı kumaş yan kısmı deri gibi duruyor
  10. Saian SS

Öneri Kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum

arkadaşlar hs50 pro aldım kafamı sıktığı için iade etmek durumunda kaldım kafam biraz büyük void elite rgb usb aldım dip ses sorunundan dolayı iade etme durumunda kaldım ama rahatlığı aşırı hoşuma gitmişti kulak kısmının deri olmasını pek sevmiyorum rahatsız ediyor ama yine de deri olanlardan...
  11. Saian SS

Yardım corsair void elite dip ses sorunu

qp den aldığım corsair void elite usb elime ulaştı ancak sağ alt köşeden ses ayarını yaptıgım sırada farkettim sesi bi seviyeye çektikten sonra fıss diye bi ses geliyor bunu nasıl giderebilirim bi kaç yol denedim fakat olmadı çok rahat iade etmek istemiyorum yardımcı olabilirmisiniz
  12. Saian SS

Yardım rahat kulaklık tavsiyesi

arkadaşlar amazondan hs50 pro aldım ama kafamı ağrıttığı için iade etmek durumunda kaldım kafam biraz büyük ve günde ortalama 10 saat bilgisayar başında geçirdiğim oluyor rahat olması bir numaralı önceliğim kulaklığı hemen almayacağım kesin alacağım ama indirimden yakalayıp iyi bi şey almak...
  13. Saian SS

Oyuncu Kulaklığı tavsiyesi

arkadaşlar 300 TL'ye amazondan aldığım corsair hs50 pro kulakllığı bugün iade ettim çünkü kafamın üstünü ağrıttı ses olarak çok tatlıydı ama beni fiziksel olarak rahatsız etti muhtemelen bunun sebebi kafamın büyük olmasıydı yine 300 tl bandında kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum 1 numaralı...
  14. Saian SS

corsair hs50 pro ses ayarını nasıl yapabilirim

arkdaşlar hs50 pro kulaklık aldım bunun ince ayarlarını gerek mikrofonun gerek kulaklığın ayarlarını nasıl yapabilirim uygulama olarak realtek audio console var bilgisayarda mikrofonda arkadan hafif bi rüzgar sesi geliyor özellikle bunu nasıl düzeltebilirim genel olarak oyun oynayıp müzik...
  15. Saian SS

Asus TUF Gaming H5 Lite 379tl alınır mı

https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-h5-gaming-oyuncu-kulaklik-fiyati-45927/ alınır mı arkadaşlar
  16. Saian SS

Yardım bluetooth kulaklık tavsiyesi

telefon için blueetooth kulaklık tavsiyeleriniz bekliyorum arkadaşlar
  17. Saian SS

Yardım Corsair HS35 Stereo Karbon 259 TL'ye alınır mı

https://www.incehesap.com/corsair-hs35-stereo-karbon-ca-9011195-eu-kablolu-gaming-kulaklik-fiyati-44208/ alınır mı arkadaşlar not: aylar önce 550 tllik raven coin almıştım 200 lere kadar düştükten sonra aylar geçti ve şuan 700 tl oldu ordan biraz bozdurup almayı düşünüyorum daha sonra tekrar...
Geri