Arama sonuçları: *

1. B

En Küçük Boy Kulaklik Si̇li̇konu

Herkese selam. Anker dot 3i kulak içi kulaklık modelini aldım. Ancak kulağımın yapısı çok küçük olduğundan içinden çıkan en küçük boy silikon ile bile kulağıma oturmuyor. Aynı silikon ile başka insanlarda denediğimde cuk diye oturuyordu. Silikon almayı düşünüyorum çok çok küçük boy. Var mı...
  2. B

KULAK İÇİ BLUETOOTH KULAKLIK KULAĞIMA GİRMİYOR

Herkese selam. Anker dot 3i kulak içi kulaklık modelini aldım. Ancak kulağımın yapısı çok küçük olduğundan içinden çıkan en küçük boy silikon ile bile kulağıma oturmuyor. Aynı silikon ile başka insanlarda denediğimde cuk diye oturuyordu. Silikon almayı düşünüyorum çok çok küçük boy. Var mı...
  3. B

HAKİİ TİME PRO vs ANKER NOTE 3 İ

Herkese selam. Hakii time pro modeli ile anker note 3 i arasında kaldım hangisini tercih ederdiniz. İkisini de 1000TL varsayarsak tabii. Ayrıca Anker dot 3 i modeli ile note 3 i modelinin tasarımı dışında ne gibi farkı vardır arada ciddi fiyat farkı var da. Bu saydığım 2 model dışında öneriniz...
  4. B

TCL MOVEAUDİO S600 yeniden indirme girer mi?

Herkese selam. Daha önceden 2 3 defa indirime girmiş olup 400 veya 500 TL'ye düşen TCL S600 tekrar indirime girer mi? Kulaklık arıyorum ama fiyatlar baya yüksek bu kulaklık bahsettiğim fiyatlara inerse hemen almayı düşünüyorum. Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  5. B

Tcl Moveaudi̇o S600 Kulakiçi̇ Kulaklık Pc'ye Bağlanır Mı?

Selamlar. Kulaklık tekrar indirime girerse almayı düşünüyorum ama bir türlü cevabını bulamadığım pc ye bağlanır mı sorusunu konu açmaya karar verdim (forumda birkaç kişiye de sordum cevap bekliyorum). Ayrıca tekrar indirime girme olasılığı var mıdır, şimdiden teşekkürler.
Top Bottom