Arama sonuçları: *

1. Beşiktaşlı Reyna

Hyper X cloud 2 vs Hyper X cloud 3 ?

İkiside kablolu olan modeli Müzik ve oyun ağırlıklı (valorant,cs) bu iki kulaklıktan hangisini önerirsiniz ? Varsa daha iyi 3000 TL civarı bi kulaklık onuda önerebilirsiniz. Ben oyun ve kısa video izleme üzerine odaklıyım Oyun oynarken sesleri iyi kasayım istiyorum. Seste konuşurken sesim...
  2. Beşiktaşlı Reyna

Kulaklık önerir misiniz ?

Arkadaşlar valorant cs oynuyorum ses kasmak için kulaklık önerir misiniz ? Bütçe max 3 bin lira fakat siz 1.500 bu iyi derseniz onuda alırım max önermenize gerek yok. Teşekkür ederim şimdiden herkese
  3. Beşiktaşlı Reyna

Yardım Kulaklık problemi yardım

Arkadaşlar öncelikle günaydın, eski kulaklığım Gamepower Medusaydı kendi ses kartı vardı. Ses pcde full olmasına rağmen ses kartından biraz daha yükselte biliyordum. Şimdiki kulaklığım ise Asus Tuf H1 ses çok çok az geliyor. Kulaklık arkasında ses tekeri var full'de ama yine az. PCden...
  4. Beşiktaşlı Reyna

Çözüldü✓ Asus tuf H1 ses sorunu

Arkadaşlar Asus Tuf H1 kullanıyorum anakart B450 M K II kulaklığı anakarta bağladığım zaman oyunlar da ve müziklerde ses çok az geliyor. Fakat monitöre bağladığım zaman ses daha yüksek geliyor. Sesler en sonunda bunun bir sebebi varmıdır ? 1664833840 Çözüldü
  5. Beşiktaşlı Reyna

2 kulaklıktan hangisini önerirsiniz ?

Arkadaşlar yeniden sistem topluyorum kulaklık olarak Asus H3 sipariş edecekken Asus H1 sipariş etmişim. İade talebi oluşturdum H3 almayı düşünüyorum. Sizce değiştirmekle uğraşmama gerek var mı ? Aralarında fark varmıdır yani ?
  6. Beşiktaşlı Reyna

Type - C girişli kulakiçi kulaklık önerisi ?

Arkadaşlar Nova 5 T kullanıyorum kendi kulaklığın mikrofonu bozuldu. Motor sürerken müzik dinlemek için sesi yüksek olan kablolu Type-C kulaklık önerir misinizz?
Top Bottom