Arama sonuçları: *

1. MrBonapart

Çözüldü✓ Arctis 3'ten Blackshark V2'ye geçmek mantıklı mı?

Elimde 3-4 senedir kullandığım Arctis 3 var. Padleri öldü ve değiştirdim. Artık yetersiz gelmeye başladığını düşünüyorum. Mikrofon kalitesi dışında yorum almak istiyorum. Sizce Blackshark v2 almak mantıklı mı? Yoksa Arctis 3'ten Blackshark v2'ye geçmek için para vermeye değmez diyip biraz daha...
  2. MrBonapart

Çözüldü✓ ~2000₺ Competitive FPS kulaklık önerisi

2000₺ civarına (aşağı yukarı oynayabilir, kalitesine göre yukarı çıkabilirim), tercihen beyaz, kulaklık arıyorum. MİKROFONU GÖRÜNÜRDE RAHATSIZ ETMEMESİ ÇOK ÖNEMLİ. HARİCİ MİKROFON KULLANIYORUM ÇÜNKÜ. Anakartım: ROG STRIX B550-F GAMING
  3. MrBonapart

İncehesap Gaming Gecesi Kulaklık

Corsair Void RGB Elite Razer Opus X incehesap'ta gaming gecesinde indirime girecekler. Sizce alınırlar mı? Genelde competitive fps oyunları oynuyorum. Harici mikrofonum var.
  4. MrBonapart

Öneri Bluetooth Kulaklık Önerisi (Sporda, Metroda Kullanmalık)

Başlıkta da yazdığım gibi sporda veya yolda giderken müzik dinlemek için max 1000₺ kulaküstü bluetooth kulaklık arıyorum. Önerilerinizi sebebiyle yazarsanız sevinirim.
  5. MrBonapart

Öneri Razer Seiren X İçin Mikrofon Standı

Selamlar, Razer Seiren X alacağım. Bu mikrofon için bir stand almayı düşünüyorum masadaki titreşimleri algılamaması için. Buna uyacak (kol) stand önerebilir misiniz? Çok pahalı olmasın pls Teşekkürler.
  6. MrBonapart

Yeni Mikrofon Almak İstiyorum. BM-800 Nasıldır?

https://www.akakce.com/profesyonel-mikrofon/en-ucuz-lastvoice-bm800-youtuber-mikrofon-phantom-stand-filtre-set-fiyati,1134164582.html BM-800 mikrofon almayı düşünüyorum. Araştırdığımda çok fazla önerildiğini gördüm f/p olarak. Phantom power olmadan çok iyi iş yapamayacağını da belirtiyorlardı...
Top Bottom