Arama sonuçları: *

1. BroDill

Yardım Hyperx Cloud Alpha S 1100 TL ye alınır mı?

Forumda birazcık kulaklık bölümünde gezdiyseniz artık benim kulaklık ile ilgili sorunlarımı görmüşsünüzdür. Corsair void elite wireless modeline yarın iade işlemlerini başlatacagım. 4. Kulaklık alma merasimime artık son vermek için wireless v.b özellikler ile uğraşmadan has ses kalitesi veren ve...
  2. BroDill

Öneri 1000 TL Oyun için üzmeyecek kulaklık önerisi

Yaklaşık 1 hafta önce Hyper x cloud 2 sipariş ettim ve kulaklıgın mikrofonunun aşırı dandik olması ve bitmeyen dip sesinden dolayı iadeye amazona gönderdim cloud 2 istemiyorum kesinlikle. Razer kraken thx kullandım tekrar almam diye düşünüyorum (bu arada almak isteyenlere kesinlikle tavsiye...
  3. BroDill

Hyperx Cloud 2 mi Alpha mı?

Cloud 2 siparişi verdim ama aklıma takıldı Cloud 2 yi almakla iyi mi ettim yoksa iade edip alpha mı alsam? Bilgisayarım: Monster Tulpar T7 V21.5 1641405822 Bu arada cloud 2 yi 900 tl ye aldım. bi arkadaş 140 lira hediye kuponu alırsın satın aldıktan sonra yaklaşık 760 tl ye denk gelicek. itopya...
  4. BroDill

Öneri 600-800 TL arası kulaklık önerisi

oyun için istiyorum. ama ses yüksekliğinide seviyorum. cloud 2 kullanmıştım tekrar almayı pek düşünmüyorum eski bir kulaklık oldugunu düsünüyorum indirimli olarak bunu gördüm. tavsiye eder misiniz? maksimum bütçem 800 tl...
Top Bottom