Arama sonuçları: *

1. Lee-Mi-Hyun

Garantiye ürün nasıl yollanır?

Merhaba arkadaşlar, ASUS ROG Delta s kulaklığımda cızırtı sorunu başladı cihaz 7 aylık penta garantili, garantiye yollama işi nasıl oluyor? İş yerimden izin almam mümkün değil böyle bir şey için. Direk adreslerine mi yollayacağım?
  2. Lee-Mi-Hyun

200-400 TL Bluetooth kulaklık tavsiye

İş yerinde kullanabileceğim şarjı uzun giden f/p kulaklık önerebilir misiniz, kulağım ufak olduğu için slikon başlıklı olanlar uymuyor düşüyor kulağımdan ayrıca iyi izole etmesi gerekiyor zira çalıştığım yerde arkada arabesk şarkılar çalıyor:)
  3. Lee-Mi-Hyun

asus rog delta s aldım sizce iade etmeli miyim?

itopyadan Asus rog delta s aldım lakin kutusunu henüz açmadım, sizce iade etmeli miyim yoksa kullanmalımıyım? bazı yorumlar soğuttu doğrusu.
  4. Lee-Mi-Hyun

Stüdyo kulaklığı ile oyun oynayan var mı?

Selamlar. Stüdyo kulaklıklığı almak istiyorum. Sizce iyi bir amfi ile oyun kulaklığı performansını verebilir mi? Gerçekçi patlama sesleri falan, ses kasma çok önemli değil.
  5. Lee-Mi-Hyun

Sennheiser HD 560s alınır mı?

arkadaşlar oyun,müzik,film takılan biriyim bu kulaklık tatmin eder mi ayrıca amfi tavsiyesinde verirseniz sevinirim oyuncu kulaklıkları tatmin etmiyor
  6. Lee-Mi-Hyun

Drop.com dan kulaklık alınır mı?

kulaklık ve amfi almak istiyorum fakat güvenilir mi garantisi var mı?
  7. Lee-Mi-Hyun

Asus rog delta s vs Arctis Pro+ Game Dac sizce hangisi?

Sizce ileriye dönük, uzun yıllar kullanılabilecek kulaklık hangisi olmalı?
  8. Lee-Mi-Hyun

Gaming gecesi delta s alınır mı?

beyler fiyat 1500 sizce alınır mı? defolu olduğu için arctis pro iade ettim sizce ondan iyi midir?
  9. Lee-Mi-Hyun

Steelseries arctis pro+dac alınır mı?

sizce alınır mı bütçem 1500 2k'yı zorlayabilirim amfisi için almak mantıklı geliyor başka kulaklıklar dada kullanabiliyor muyuz amfiyi?
  10. Lee-Mi-Hyun

1-2k arası oyuncu kulaklığı

Arkadaşlar aklımda Arctis Pro+DAC modeli var ancak fiyat yüksek müzik film konusunda üzmeyecek yedek pedi olan değiştrilebilen bir kulaklık arıyorum.
  11. Lee-Mi-Hyun

Bu kulaklık alınır mı?

https://www.incehesap.com/asus-rog-delta-core-3-5mm-kablolu-gaming-oyuncu-kulaklik-fiyati-45388/ indirime girmiş sizce alınır mı? yoksa delta olanını mı alsam
  12. Lee-Mi-Hyun

Büyük kulaklık anketi -+1000 TL bandı.

Arkadaşlar çok arada kaldım sizce hangisini almalıyım? bütçem 600-1500 arası sesleri müzik olsun oyun olsun çok net duymak istiyorum delta s şu an aklımda indirimdeyken almak istiyorum. fiyatları ankete ekliyorum fiyat performans olarak oy verebilirsiniz
  13. Lee-Mi-Hyun

ASUS rog strix go core alınır mı?

N11 kuponum ile 540'a geliyor şu an 580 TL var sizce alınır mı? Delta mı almalıyım? Kulaklık konusunda Asus'da karar kıldım.
  14. Lee-Mi-Hyun

1000 TL üstü kulaklık almak mantıklımı?

Arkadaşlar 500-700 bandında bir kulaklık alacağım ancak o kadar para vermişken iyisini almak da istiyorum şu ürün indirimde sizce almaya değer mi? yoksa 1000 tl üstü almak mantıklı mı? https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-usb-enhancer-gaming-kulaklik/
  15. Lee-Mi-Hyun

Yardım Razer BlackShark V2 alınır mı?

Müzik konusunda iyi midir?? kulak pedleri yıkanabiliyor mu? kara cumayı beklemek daha mı mantıklı olur? acelem yok ama şu an indirimde alabilirim önerirseniz.
  16. Lee-Mi-Hyun

ses kartlı müzik konusunda iyi oyuncu kulaklık tavsiyesi

Arkadaşlar müzik performansı iyi olan oyuncu kulaklığı arıyorum bildiğiniz bir model var mı? Gerçek 7.1 olmasa da olur, Arctis 5 hoşuma gidiyor daha önce 3 kullanmıştım fakat müzik konusunda tatmin etmemişti.
  17. Lee-Mi-Hyun

Kulaklık önerisi 500-1000 arası.

Arkadaşlar daha önce Sennhiser 458bt müzik kulaklığı kullanıyordum lakin oyun performansını beğenmeyince sattım müzik konusunda üzmeyecek oyun konusunda sesleri 7:1 ve net olarak verebililen kulaklık arıyorum, RGB ve uçuk tasarımlı kulaklıklar ilgimi çekmiyor . Oynadığım oyunlar savaş temalı...
  18. Lee-Mi-Hyun

müzik için kulak üstü kulaklık tavsiyesi

bütçem max 1000 tl hd 458 var ama fiyatı iyi
  19. Lee-Mi-Hyun

Müzik için kulaklık tavsiyesi

400-1000 tl arası müzik zevki verecek kulaklık üstü kulaklık tavsiye edermisiniz bas çokta önemli değil
  20. Lee-Mi-Hyun

palm grip mouse önerisi max 350tl

arkadaşlar hantal olmayan max 350 tl olan mouse arıyorum kablosuz olursa iyi olur hızlı algılaması ve ergonomisi önemli
Top Bottom