Arama sonuçları: *

1. dost ayran

Gamepower Luna İcin Kulak Pedi

arkadaşlar pedleri baya soyulmuştu şimdi ise yırtılmaya başladı süngeri gözüküyor buna uyucak bi ped nerden bulurum şimdiden teşekkürler
  2. dost ayran

gamepower luna ped soyulması

arkadaşlar yaşayan varmış sanırım ve cok rahatsız edici bi durum bi konu gordum birisi mail atmış ve evine yollamışlar nasıl ulaşabilirim acaba ? bilen varmı
  3. dost ayran

galax sonar 01 alınır mı?

https://www.teknobiyotik.com/sahane-kasim/oyuncu-ekipmanlari/galax-sonar-01-gaming-headset-usb7-1-kanal-rgb-oyuncu-kulakligi-glx-hgs015usrgr0-gxlg.html#!prettyPhoto arkadaşlar fiyati gayet uygun geldi alınır mı?
  4. dost ayran

Corsair HS60 mı yoksa Cloud II mi?

1...
  5. dost ayran

gamepower luna ayarları nasıl yapmaliyim

ayarları nasıl yapmam gerek şuan boyle yaptim sizce nasıl olmalı
  6. dost ayran

gamepower kulaklık dipses goturme

gamepower kulaklıkta dip ses goturuluyormu acaba
  7. dost ayran

300tl kulaklık tavsiye 350tl de olabilir

350tl kulaklık tavsiyesi 20 25 tl cıkabilirim
  8. dost ayran

gamepower medusayı en guvenli nerden alabilirim

gamepower medusa alcam en guvenilir satici neresi ve kimdir butce 240tl 1600068160 lutfen kulaklık onermeyin soruma cevap verin
  9. dost ayran

rampage drop plus 7.1 acınca cızırtı geliyor

arkadaşlar 7.1 actım bu sabah csgoda bildigimiz cızırtı geldi hava sesi fln degil bildigimiz cızırtı bunun cozumu varmidir 1599336440 silah sıkıldıgında fln geliyo ve ses geldiginde
  10. dost ayran

Gamepower Luna teknik sorunlar

arkadaşalr bir cok yerden arastırarak aldım youtube kanallarında video izleyerek aldıgım gamepower luna diyorumki keske almasaydim incelemelerde adam diyoki cok rahat guzel 7.1 ses kasılıyo mikrofonu cok guzel herkesde boyle diyo 5 ay fln oldu ilk aldigimdan beri sikayetciyim sikayetleride...
  11. dost ayran

hangisi daha iyi

gamepower luna mı yoksa GameBooster Ghost Shark Rainbow RGB LED Titreşimli 7.1 Siyah Oyuncu Kulaklığı (GB-H8) hangisin tercih etmeliyim
  12. dost ayran

gamepower luna cızırtı sorunu

merhaba bugun gamepower luna aldim ve cizirti sesi geliyo nasil yapabilirim
Geri