Arama sonuçları: *

1. Hyper_Dream

400 TL kulaklık önerisi

kulaküstü istiyorum 400 tl ye ne önerirsiniz
  2. Hyper_Dream

550 tl kulaklık önerisi

arkadaşlar çoğunlukla oyun için arıyorum sizce ne almalıyım
  3. Hyper_Dream

400 Tl Kulaküstü Kulaklık Önerisi

aklımda gamenote h2016d var ama siz ne önerirsiniz çoğunlukla fps oyunları için
  4. Hyper_Dream

400 TL kulaklık önerisi

Arkadaşlar herkes razer kraken x usb öneriyor fakat çok çabuk kırıldığı söyleniyor sizce ben bu kulaklığı mı almalıyım yoksa hangi kulaklığı almalıyım çoğunlukla oyun için
  5. Hyper_Dream

350 TL Kulaküstü kulaklık önerisi

Arkadaslar genellikle oyun icin kullanilacak ne onerirsini,
  6. Hyper_Dream

500 TL kulaklık önerisi

500 tl genellikle oyun icin Hangi kulaklığı onerirsiniz
  7. Hyper_Dream

200 Tl Kulaklik önerisi

Arkadaşlar 200 tl butcem var hangi kulaklığı oneririsiniz (laptopum var) Oyun oynarim Muzik dinlerim Film izlerim mikrofonu da olsun (Laptobum var dememin sebebi laptopda cok fazla cikis yeri yok)
  8. Hyper_Dream

400 TL kulaklik önerisi

Arkadaşlar ben şimdi anker q10 almayi planlıyordum ama şöyle bir soru takıldı aklıma şimdi benim haylou t15 bluetooth kulaklığım var onunla pcden oyun oynarken cok fazla gecikme yaşıyorum Simdi ben anker q10 alsam yine fazla gecikme yaparmi yaparsa bu fiyata hangi kulaklığı önerirsiniz...
  9. Hyper_Dream

350 tl kulaküstü bluetooth kulaklık önerisi

350 tl max arkadaşlar Gunluk kullanim icin Yani muzik gibi seyler için Bu fiyattaki en f/p urun nedir
  10. Hyper_Dream

250 tl kulaklik onerisi (biri onersin artik)

250 tl butceyle alinabilecek en iyi kulaklik nedir Lütfen biri önersin artık
  11. Hyper_Dream

200 tl kulaklik onerisi

Herkes gamenote h2016d onerecek ama laptop kullandigim icin o kadar çıkış yok Bana baska hangi kulaklığı önerirsiniz
  12. Hyper_Dream

200 TL kulaklik önerisi

Çoğu kişi gamenote h2016d onerecek fakat 2 usb + bir jack girisi var ve ben laptop kullandığım icin alamam siz bana 200 tl civarnda ne oneririsiniz
  13. Hyper_Dream

Yardım Kuzenime 200 TL kulaklik önerisi

Bana bunu alacağını söyledi https://ty.gl/xdqi0vwgew Bende size sorup öyle cvp veriyim dedim 1630915826 Kimse mi cvp yazma
  14. Hyper_Dream

170 TL bluetooth kulaklik önerisi

Arkadaşlar max 170 tl bluetooth kulaklik önerisi istiyorum sekli Airpods'a benzerse cok iyi olur
  15. Hyper_Dream

200 tl kulaklık önerisi

max 20 tl arttırırım 200 tl ye en f/p ürün nedir fps oyunları oynuyorum
  16. Hyper_Dream

Kablolu kulaklık önerisi

arkadaşlar fiyat max 350 kablolu mikrofonlu olursa sevinirim kulaküstü
  17. Hyper_Dream

Yardım Gamenote h2016d vs JD 710

Arkadaşlar hangi kulaklığı almalıyım Sebepleriyle belirtirseniz sevinirim.
  18. Hyper_Dream

250 TL kulaklik onerisi

Fiyatim max 250 Sabah 150 idi suan arttirdim ne onerirsinjz bu fiyata Mikrofonlu olmasi sart
  19. Hyper_Dream

200 TL kulaklık önerisi

arkadaşlar max 200 tl mkrafonlu olması şart 1627898914 valorant ve csgo oynuyorum
Top Bottom