Arama sonuçları: *

1. Marginale

Kaliteli ses kartı önerisi

Türkiyede olmak zorunda değil yurtdışına gidip gelen bi tanıdığa da aldırabilirim, muhtemelen burda varsada çok pahalıdır düzgün bi ses kartı zaten.
  2. Marginale

Kulakiçi kablosuz kulaklık önerisi

Bütçe limitim yok öneri yurtdışı olabilir sorun teşkil etmez. Kz S1D kullandım onun altında kalmayacak upgrade tarzında bi kulaklık arıyorum. Önerisi olan paylaşırsa sevinirim.
  3. Marginale

FİFİNE markasının en FP mikrofonu hangisidir?

Bütçe problemi yok sadece bu ürünü vereceğin fiyatı fazlası ile karşılar en memnun olunan modeli budur demeniz yeterli. Şimdiden Eyvlh öneri yapanlara.
  4. Marginale

Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

Kulaklıktan pek anlamıyorum oyun için 7.1 bakıyorum ama önerisi olan varmıdır? Yurtdışından da alabilirim önerilere açığım bütçe 3k. Havit, gamepower vs dışında lütfen.
  5. Marginale

KZ mi,Tangzu mu,Truthear mi?

Kulak içi kulaklık olarak bu markaların bir modelini beğeneceğim. Bilmediğim bunlardan daha iyi marka varsa onada açığım. Çok pahalıya kaçmadan sadece pc de kullanacapım.
  6. Marginale

İstanbul içi kulaklık tamiri yapan yer.

Arkadaşlar JBL500 bt varda sorunlu tamir ettirmek istiyorum. İstanbul içi bildiğiniz yer var mı?
  7. Marginale

Kz ed12 kulaklik ile ilgili

Arkadaşlar kz ed12 kulaklik aldım ve oyun oynarken , spor yaparken, film müzik vs için kullanacağım . Kulak etrafından dönmesi gerekiyormus kablonun düz taksam fark eder mi veya o şekil takmak rahatsız eder mi ? Eğer ederse 120 tl bareminde hangi kulaklığı önerirsiniz ?
  8. Marginale

Kulak İçi Kulaklık Önerir Misiniz?

Arkadaşlar Ks zs3 mü öz ATE mi yoksa xiamio 1more e1025 mi almalıyım lütfen acil bir şekilde yardımcı olur musunuz .
Geri