Arama sonuçları: *

1. SpeedCar

1000₺ Kulaklık Öneri

Selamlar, H2002P kullanıyordum kablo temassızlığında dolayı garantiye gönderdim ve 3 hafta sonunda para iadesi yaptılar. Aynı kulaklık şuan Trendyol da 1600 TL. Başka önerebileceğiniz bir kulaklık var mı? Usb çıkışlı olması tek şartım,eski bir anakartım var. Medusa tercihlerim arasında.
  2. SpeedCar

Kulaklık garanti hakkında

Arkadaşlar şubatta almış olduğum 2002p model kulaklıkta bugün kabloda temassızlık var kabloyla oynayınca ses geliyor. Bu durumda Havit markayla mı iletişime geçmeli ? Trendyol'dan almıştım satıcı ile mi iletişime geçmeli ? Garantisi var mıdır?
  3. SpeedCar

Öneri 900-1000₺ Kulaklık Önerisi

900-1000₺ Kulaklık Önerisi Kablolu ve Kulaküstü istiyorum. Medusa, H2002D seçenekler arasında. Önerileri bekliyorum.
  4. SpeedCar

300 ₺ BT Kulaklık Önerisi

Selamlar, Ev ortamında 300 ₺ yi geçmeyecek şekilde mikrofonu güzel bir Bluetooth lu kulaklık önerir misiniz ? Oyun vs oynanmayacak. Kulak içi.
  5. SpeedCar

100-150 TL arası Kulaklık Önerisi

S.a kulaklık önerir misiniz 100 150 tl arası genelde oyun oynuyorum, müzik dinliyorum. (Kulak dışı ve kablolu)
  6. SpeedCar

100-140 TL kulaklık onerisi

Selamlar 100-140 tl kulaklık önerisi alabilir miyim? 2. el temizse bakarım.
  7. SpeedCar

rampage rm-k27 x-jammer alınır mı?

S.a rampagein bu kulaklığı alınır mı?
  8. SpeedCar

Bilgisayar dan ses gelmiyor

Selamlar pc yi açtım biraz oynadım ve geri kapattım, 3-4 saat oldu şimdi daha yeni açtım ama ses gelmiyor. Telefonum dan denedim geldi sonrada kardeşimin tabletinden denedim yine geldi. Ama PC de gelmiyor.
Top Bottom