Arama sonuçları: *

1. N

Yardım Kulaklığın ses seviyesini ''boost''lamanın bir yolu var mı

Kulaklığım g pro x ses seviyesi bence daha fazla olbilir acaba bunu yükseltmeye, boostlamaya yarayan bir program var mı. (Evet bilgisayarın, kulaklığın ve spotify'ın ses seviyesi sonda)
  2. N

Max 200 TL Kablosuz Kulak İçi Kulaklık Önerisi ACİL!

Amazon satıcı olacak şekilde 200TL bütçeye müzik dinlemek için kablosuz kulaklık önerisi bekliyorum. 1 saat içinde cevaplarsanız sevinirim bugün teslim edilir .
  3. N

G Pro X ön ayar tavsiyesi

Valorant için önerilerinizi bekliyorum 1629199641 Logitech G pro X kulaklık bu arada
  4. N

Kafam ıslakken Deri kulaklığı taksam sorun olur mu?

Duştan çıkınca direk PC ye oturmak yani kafam ıslakken kulaklığı taksam pedlerde sorun olur mu? G Pro X Deri Ped
  5. N

G Pro X kuruluyorda kaldı

Böyle kaldı ne yapmam lazım. Telefon kablosunu takıp denedim, olmadı 1626290141 Kulaklık 3 haftadır bende 1626290460 DÜZELTTİM
  6. N

Logitech G Pro X Ayarları (Yardım)

Kulaklık şimdi geldi ayarlar kısmı çok karışık basit bir şekilde en iyi ayarı atarsanız sevinirm @NoThiNgMaN yardım knk 1625045290 senin başka bir konuya attığın görsellerden bakıyordum ama nasıl açtın o panelleri bulamadım 1625045358 1625045367 bunları yapabildim
  7. N

İnce Hesap İADE NASIL OLUR

İnce Hesaptan kulaklık alacağım kulağıma olmazsa veya beğenmezsem iade edebilir miyim? Bu sitede nasıl işliyor olaylar?
  8. N

Asus Rog Delta vs Logitech G Pro X

Bugün bir kulaklık alacağım kararımı verdim Logitech G Pro X fakat itopyada 1900 tl olan Asus Rog Delta İnce Hesapta 1200 1100 seviyesine düşüyor her hafta. Sizce hangisi?
  9. N

Logitech G Pro X alınır mı?

Bütün forumları okudum, bütün video, eleştiri, inceleme her şeyi izledim ama hala kararsızım sizce 1100TL ye alınır mı? Kullanan veya kullanmış tanıdığı olan insanlar yorum yaparsa sevinirim.
  10. N

Corsair Void RGB Elite USB alınır mı?

https://www.incehesap.com/corsair-void-rgb-elite-usb-beyaz-ca-9011204-eu-kablolu-gaming-kulaklik-fiyati-45244/?ref=akakce&v=1.69.7 https://www.incehesap.com/corsair-void-elite-surround-carbon-ca-9011205-eu-kablolu-gaming-kulaklik-fiyati-47147/?ref=akakce&v=1.93.4 bu linklerdeki kulaklıklar...
Top Bottom