Arama sonuçları: *

1. Fatieh

Rampage Fury X Wireless Windows 11'de ses değişmiyor.

Fury X Wireless kullanıyorum ve Windows 11'i ilk açtığımda ses tekerleği çalışmıyor ses seviyesi aynı kalıyor. Ama wireless adaptörü çıkarıp takınca düzeliyor. Bunun çözümü var mı her açtığımda bunu yapmaktan sıkıldım.
  2. Fatieh

AirPods 2 deneyimim ve Galaxy Buds + ile ses kalitesi karşılaştırması

Az önce AirPods 2’yi denedim de ses nedense derinden geliyor ve kulaklık kulağımda bi garip durdu. İstediğim sesi alamadım kulağa ittirince ses iyileşiyor ama bu sefer de vokaller boğuk. iPhone kullanmama rağmen herhangi bir ekolayzer ayarı bulamadım (normaldeki bütün ekolayzerlar kapalı)...
  3. Fatieh

Huawei freebuds 3I mi Samsung Galaxy buds + mı?

Kendime göre kullanabileceğim kullanamayacağım şeyleri sıralayayım. Huawei freebuds 3i. 1. iPhone'da uygulaması var fakat bu kulaklığa desteği yok. 2. Şarj süresi kısa 3,5 saat kendi başlarına, kılıfla 14 saat. 3. ANC var. İşime yarar. Samsung Galaxy buds + 1. ANC yok. Çok ta önemli mi...
  4. Fatieh

Maksimum 700 TL'ye kadar kablosuz Bluetooth kulaklık önerisi

Dediğim gibi maksimum 700 TL'ye kadar TWS kulaklık istiyorum. Kafa üstü istemiyorum hali hazırda zaten JBL T500BT var. Huawei Freebuds 3i çok iyi gibi duruyor ama iPhone'da uygulaması olmaması ve şarj süresinin kısa olması kafamı karıştırdı. Önerilerinizi bekliyorum.
  5. Fatieh

Huawei FreeBuds 3i alınır m?

Sorum belli alınır mı kullanan var mı?
  6. Fatieh

Rampage Fury X'e sünger kulaklık pedi almak istiyorum

HyperX Cloud 2 nin pedleri Fury X e uygun olur mu? 1602150948 @keremcnsz24 hocam olur mu sence?
  7. Fatieh

[ÇÖZÜLDÜ] Rampage Fury X'te 7.1 nasıl açılır?

Wirelessta yazılımı çalışmıyor ama wirelessta 7.1 var nasıl açacağım bir bilginiz var mı? 1600106508 @DonanımFikir bilmiyorsan bile bi up yapar mısın?
  8. Fatieh

Rampage Fury X ilk bakış

Ürün kargoda karton bir kutu içinde korunaklı halde geldi. Kutunun kendisi hiçbir hasar almamış gerçekten çok güzel. Kutunun tasarımı hissiyatı gerçekten premium bir kulaklık olduğunu belli ediyor. Ürünü elime aldığımda gerçekten mükemmel bir hissiyat verdi bana malzeme kalitesi olsun kafa...
  9. Fatieh

500-550 TL’ye kulaklık önerisi

Rampage fury x düşünüyorum fakat ilk çıktığında stokların hemen bitmesi an meselesi ve stoğu biterse gelmesi uzun sürer. Rampage drop plus stokta alsaydı kesin alırdım ama stoğu yok. Razer Kraken TE de çok pahalı 550 nin üstüne çıkmak istemiyorum. Arctis serisini önermeyin fiyatını...
  10. Fatieh

Kulaklık önerisi 500~550 tl

500~550 tl bütçem var. Kulaklık önerisi yapacaklar var mı? Rampage fury x çıkacak onu düşünüyorum ama daha yeni olduğu için sıkıntıları olabilir
  11. Fatieh

Rampage Fury X hakkındaki düşüncelerim

Bilen vardır bilmeyen vardır Furylevel adlı youtube kanalı ile Rampage wireless kulaklık çıkardı. Satışa birkaç gün sonra n11 de çıkacak ve fiyatı 550 tl gibi olacak. Ürünü 3 tipte kullanabilirsiniz. Usb, Wireless, 3.5 mm jack (jack girişten 7.1 alamazsınız. Wireless ve usb den 7.1...
  12. Fatieh

JBL T500BT oyun oynarken ses gecikmesi var diyorlar ama ben neden farketmedim

Ulan benle alakalı bir soru mu anlamadım ama iPhone 8’de bluetooth 5.0 var diye mi acaba. Ben gecikme hissetmiyorum şakır şakır pubg de oynadım. Yoksa bendeki kulaklık mı sihirli. Bende biliyorum bluetooth kulaklıklarda ses gecikmesi olduğunu ama ben hala farkedemedim. Yazın pc alıcam da...
  13. Fatieh

Karaoke mikrofonu bilgisayarda mikrofon olarak kullanmak istiyorum

Karaoke mikrofonu bilgisayarda mikrofon olarak kullanmak istiyorum ama mikrofon girişine takınca üstündeki hoparlörü açınca sesi alıyor her konuştuğum üzerindeki hoparlörden geri yansıyor. Ben bunu nasıl çözerim? ürün şuna benzer https://hizliresim.com/KtR1w2
Geri