Arama sonuçları: *

1. WörWind

350 TL'ye kadar kulak ici kablosuz kulaklık önerisi

Arkadaslar, butcenin ustunde atmayin mumkunse. Sebebi oyle cok ahim sahim bir urun beklemiyorum zaten. Tek istegim disari fazla ses vermesin, ses kalitesi ortalama olsun o kadar. Obur turlu ustune 50 koysam, diyorum 50 lira para degil biraz daha koyarim o zaman diye diye artiyor. Benim aklimda...
  2. WörWind

Razer Blackshark V2x driver var mi?

Arkadaslar dun bir konu acmistim ama sonradan iade etmeme karari aldim detaylarini konuda yazdim zaten kisaca almisken en azindan biraz kaliteli olsun dedim. Her neyse bu kulakligin surucusu var mi? Birde icinden cikan 7.1 etkinlestirmek icin bir QR kod var sanirim fakat ayni kulakligi kullanan...
  3. WörWind

Razer Blackshark V2x hakkinda.

Merhaba arkadaslar oncelikle size Blackshark V2x ile olan 2 dakikalik deneyimimi anlatacagim. Bastan soyliyim beni belki ekipman konularinda goruyorsunuzdur Rampage tarzi markalari oven biri degilim. Simdi arkadaslar ben normalde Rampage RH1 Hectora kullaniyordum yaklasik 3 senedir. Bu kulakligi...
  4. WörWind

Çözüldü✓ Cloud II alınmalı mı?

Arkadaslar kafam cok karısık alsam mı almasam mı emın olamadım. Bazı arkadaslar C2 diyor bazıları blackshark v2x daha mantıklı diyor sorayım dedim sizede. Ben blacksharka daha yakınım daha cok onu onerdıler ama yine de tam karar veremedim. Su an C2 leri HP urettıgı ıcın eski kalite yok deniyor...
  5. WörWind

Bu kulakliklardan hangisini secmeliyim?

Arkadaslar kafam baya bir karisti simdi C2 almak en mantiklisi en iyisi o ama bir kulakliga o kadar vermekte bana garip geliyor ama soyle birsey de var mesela 1400 Blacksharka verecegime C2 daha mantikli geliyor. Ondan dolayi soyle bir lise yapayim dedim. 1K alti...
  6. WörWind

Öneri 1500-2500 TL kulakustu kulaklik onerisi

Arkadasim belirttigim butcede kulaklik ariyor eger ki degecek ise 3Kya kadar da cikabilir fakat siz 2.5K olarak dusunseniz daha iyi olur. Amac genel olarak oyun icin ama oyle hard bir sekilde rekabetci oyunlar oynamiyor ses kalitesi iyi olursa guzel olur. uzun kullanimda mumkunse rahatsiz...
  7. WörWind

Razer Blackshark V2X vs HyperX Cloud Core

Arkadaşlar fiyatı önemsemeden düşünürsek hangisi daha performanslıdır yani kısaca hangisi daha iyidir?
  8. WörWind

Konuda ki kulaklıkardan hangisini tercih etmeliyim

Alt Sınıf 1-AOC GH300 - 539 TL 2-Mpow Air SE - 460 TL Üst Sınıf 1-Razer Blackshark V2x - 939 TL 2-Steelseries Arctics Nova 1 - 999 TL 3-Steelseries Arctics Prime - 1499 TL Arkadaşlar kendimce böyle bir kategori oluşturdum açıkçası çok hard oyun oynamıyorum ama yine de ses kasmak benim için...
  9. WörWind

Razer Blackshark v2X vs Arctics Nova 1 vs AOC GH300

Arkadaşlar fiyat bazından da düşündüğümüz de hangisini almam mantıklı olur çünkü AOC fiyat olarak diğerlerine göre baya uygun ayrıca bu bütçe için önerebileceğiniz başka kulaklık varsa bekliyorum. Ses kartım Realtek ALC 897 Blackshark alırsam sorun çıkarır mı?
  10. WörWind

Razer Blackshark v2x vs Razer Blackshark v2x USB

Arkadaşlar her yerde farklı bir cevap görüyorum biri diyor USB olanın ses kartı var biri diyor girişleri dışında fark yok cidden bilen biri söyleyebilir mi aralarında ki fark tam olarak nedir? Şu an itopya da ikisinin arasında sadece 100 TL gibi bir fark var hangisini almalıyım? Yani sadece...
  11. WörWind

Razer Blackshark V2 X alınır mı?

Arkadaşlar Razer Blackshark V2 X almayı düşünüyorum fakat bazı konularda okuduğuma göre ses kartının iyi olup olmaması önemliymiş. Anakartım Asus Prime H510M-K sizce sesi nasıl verir yani sıkıntı çıkarır mı?
  12. WörWind

Maksimum 800 TL kulaklık önerisi (bütçe esneyebilir)

Arkadaşlar eğer fiyata değebilecek bir ürünse bütçeyi biraz esnetebilirim 1.300 TL civarlarına kadar ama aralarındaki fiyat farkına değmez derseniz benim gönlüm maksimum 800 TL'ye almaktan olur. Şu an aklımdaki kulaklıklardan maksimum 800 TL'ye kadar olanlar: Corsair Void Elite Stereo, Aorus H5...
  13. WörWind

Maksimum 450 TL kulaklık önerisi

Arkadaşlar aklıma HyperX Stringe Core var 374 TL fiyatı başka önerebileceğiniz var mı?
  14. WörWind

HyperX Cloud Stringer Alınır Mı? Veya Bu Bütçede Ne Alabilirim?

https://www.amazon.com.tr/HyperX-Stinger-Kulakl%C4%B1k-HX-HSCSC2-BK-WW/dp/B083Q6Q41G?ref_=Oct_DLandingS_D_a1cdcc15_62&smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 kulaklığın linki bu arkadaşlar baya indirimli gözüküyor sizce alınır mı? Alınmazsa maks 450 TL bütçede önerebileceğiniz var mı?
  15. WörWind

250 TL kulakiçi kulaklık önerisi

Aklımda olanlar AK 6, AK6 Pro ve EDX pro var fakat ak6 pro ile ak 6 arasında 70 TL'lik bir fiyat farkı var bu fiyat farkına değer mi ayrıca farklı bir öneriniz varsa bekliyorum.
  16. WörWind

150-200 TL kulakiçi kablosuz kulaklık önerisi

Arkadaşlar bütçem 150-200 TL önerilerinizi bekliyorum.
  17. WörWind

Maksimum 150 TL kulak içi kulaklık önerisi bütçe (20-30 TL esneyebilir)

Arkadaşlar benim aklımda şu ve şu var gönlüm Bluetooth olandan yana fakat aralarında ses kalitesi çok fazla ise JBL de olur hangisini tercih edebilirim ayrıca farklı bir öneriniz var ise bekliyorum.
Top Bottom