Arama sonuçları: *

1. O

Yardım 3500-4000 TL kulaklık önerisi

Arkadaşım valo oynuyor kablosuz istiyorda ne tavsiye edeceğimi bilemedim yardimci olurmusunuz kulaklustu kulaklık tabii ki
  2. O

Yardım Kulaklık mı hoparlör mü almalıyım tavsiye?

Var olan kulakligim razer blackshark V2 kablolu kulaklık gayet memnunum ama kablo rahatsız ediyor artık ve eskisi gibi FPS oyunlari oynamadigim için de artık kullanmıyorum kulaklığı öyle köşede duruyor eskisi kadar da keyfim yok zaten Şuan dandik 100-200 TL lik hoparlör kullanıyorum yetiyor...
  3. O

Yardım 300tl ye bu mobil kulaklık alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0877LN4JS?tag=akakceprime-21#immersive-view_1658163863713 Mobil kulaklik tam kulagima oturmaz rahatsız olurum hatta ama bu kulağa rahat oturacağını vaat ediyor ve markası HP olduğu içinde düşünmedim değil aynı zamanda gürültü engelleyici ve bass ta varmış sizce bu...
  4. O

Yardım 1000-1200 TL kablosuz kulaklık önerisi

Kuzenim kablosuz kulak içi kulaklık almayı dusunuyorda istediği özellikler gürültü engelleyici ve Spotify da şarkı dinleyecek bass ı iyi olması şimdiden teşekkürler yazanlara
  5. O

kulak üstü kulaklık pedleri nasıl temizlenir

razer blakcshark v2 var ped kısmında içerde saçtan düşmüş kepekler var onu temizlemek istiyorum ama nasıl sökeceğimi ve ne şekilde temizleyeceğimi bilmiyorum kulaklıkta koku felan yok sadece o kepekler rahatsız etti temizlemek istiyorum
  6. O

Oyuncu Ekipmanlarım Sizce Nasıl?

bilerek tek marka istemedim farklı markaların fp ürünlerini almayı tercih ettim sizinde görüşünüzü merak ediyorum -klavyem; https://www.incehesap.com/asus-rog-strix-scope-rx-optik-mekanik-kablolu-gaming-klavye-fiyati-49466/ 800tl ye 2 gün önce aldım -mouse...
  7. O

razer garantisi iyi midir?Sorunum Düzeldi

razer blackshark v2 aldım gayet memnunum bugün sağ tarafta ses azalması ve ses patlamaları oluştu yeni ürün 1 aya yakın oldu alalı incehesaptan aldım garanti sorunumu çözermi ve ürünü incehesap a mı geri yollayacağım
  8. O

Kulaklık takı stickeri nerde kullanmalıyım

Razer blackshark V2 aldım incehesaptan 2 razer sticker çıktı nerde kullansam sizce
  9. O

Yardım 1000-1200 tl kulaklık tavsiyesi

HP Omen mindframe Prime beyaz aldim 958 TL'ye Amazon'dan ve ses patlak çıktı iade ettim. Sinirlendim bütçeyi arttırdım çok büyük hevesle almıştım şimdi sizden tavsiye bekliyorum o fiyatlara ne alabilirim? Logitech G733 var 1275 mantıklı gelmedi değil, Artics5 Artics Prime'ya da sizin bildiğiniz...
  10. O

Yardım Acil Kulaklık hakkında tavsiye

hp omen mindframe prime aldım ama pc den sesi mesela 20den 40 a çıkarırken patlama oluyor ama şarkı dinledim oyun oynadım sorun yok ne yapmalıyım amazondan aldım daha dün iade edip başka kulaklıkmı almalıyım 958tl verdim ve ses kalitesini beğendim soğutucu olmasıda güzel cidden kafam karışık...
  11. O

Yardım hp omen mindframe prime sorun

güncelleme yapıyorum yeniden başlat diyor başlatıyorum kulaklık görmüyor pc o yüzden ilk sürümünde kullanıyorum sadece ışıkları yanıp sönüyor kulaklığın ve mikrofonumdan ses geliyor mesela mikrofona vurunca o sesi bana veri veriyor bunu nasıl düzelticem acil yardım
  12. O

kulaklık ve mikrofon ses ayarı

selamlar dostlar bişey sorucam sesten ses denetim ayarlarından kulaklık ve mikrofon için gelişmiş ayarlar var mikrofonda şöyle 2kanal 16bit 44100hz cd kalitesi birde 2kanal 24bit 192000hz stüdyo kalitesi buna alınca kalitesimi artıyor yoksa boş bişeymi
  13. O

100-150tl kulaklık tavsiyesi

Yakın bir zamanda sistem kuruyorumda kulaklık lazım olucak mikrofonlu, oyunlarda konuşabilmem için tavsiyenizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Top Bottom