Arama sonuçları: *

1. Pişmaniye

Sennheiser Accentum kullanan var ise deneyimlerini anlatabilir mi?

Sennheiser Accentum kullanan var ise deneyimlerini anlatabilir mi?
  2. Pişmaniye

Yardım HyperX Cloud Core, DTS Headpone X hakkında sorularım var.

Uzamsal Ses'den DTS i seçince oyunda sesler boğuklaşıyor neden oluyor bu? Bu programın 2 senelik lisansını bana niye bedava verdiler kutu da benim ne işime yarayacak Allah aşkına ne fark var açık ve kapalı olarak :D
  3. Pişmaniye

Airpods 3 kullananlar tecrübelerini aktarabilir mi o parayı vermeme değer mi?

Airpods 3 kullananlar tecrübelerini aktarabilir mi o parayı vermeme değer mi?
  4. Pişmaniye

Öneri Sağ kulağım büyük diye kulaklıkda rahat edemiyorum büyük bir şey önerir misiniz?

Arkadaşlar sağ kulağım büyük diye kulaklık'da rahat edemiyorum büyük bir kulaklık önerir misiniz? Şuan mevcut olarak HyperX Cloud Core kullanıyorum 53mm sürücülü ve sağ kulağım rahat etmiyor niyeyse.
  5. Pişmaniye

Öneri Redmi Buds 3 Lite nasıl, alınır mı, memnun muyum?

Merhabalar, Bir süredir Buds 3 Lite kullanıyorum arkadaşlar ve bu kulaklığın hiç söylendiği gibi olmadığını fark ettim. Geldiğinden beri sesin netliği, yüksekliği beni şaşırttı. Bağlantısı kolay kutuda sağlam duruyor yani sallayınca düşmüyorlar. Öncelik fazla olan olumsuz yorumları ele alalım...
  6. Pişmaniye

Mi Buds 3 lite sag ve ya sol taraf tek kullaniliyor mu?

Mi Buds 3 lite sag ve ya sol taraf tek kullaniliyor mu?
  7. Pişmaniye

Öneri 500-600 Bandında küçük ama kaliteli bluetooth kulaklık arıyorum.

500-600 Bandında küçük ama kaliteli bluetooth kulaklık arıyorum, Buds 2 benzeri.
  8. Pişmaniye

Öneri 500-600 Bandında Buds 2 gibi kucuk kulaklik varmi?

İş yerinde iPhone ile kullanabileceğim EN KÜÇÜK VE İYİ Bluetooth kulaklık nedir
  9. Pişmaniye

Galaxy Buds 2 nasıl, iPhone 11 ile sorun çıkarır mı?

Galaxy Buds 2 nasıl, iPhone 11 ile sorun çıkarır mı? https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-buds-2-bluetooth-kulaklik-green-sm-r177nzgatur-p-HBCV00000LG8N9
  10. Pişmaniye

SteelSeries Nova 1 kullanan var mı? Nasıl sizce?

SteelSeries Nova 1 kullanan var mı? Nasıl sizce? https://www.hepsiburada.com/steelseries-arctis-nova-1p-playstation-oyun-kulakligi-beyaz-p-HBCV00002Y14I6
  11. Pişmaniye

260 TL'yi aşmayacak en kaliteli kulaklık nedir?

260 TL'yi aşmayacak en kaliteli kulaklık nedir?
  12. Pişmaniye

Çözüldü✓ B450 M-A Pro Max Realtek HD Audio driver'i sitede yok nasıl bulacağım?

B450 M-A Pro Max Realtek HD Audio driver'i sitede yok nasıl bulacağım? Çok sıkıntıdayım da şuan.
  13. Pişmaniye

Realtek Audio Console sorunu

Nasıl çözebiliriz
  14. Pişmaniye

Rampage Alquist ses boğuk geliyor

Yeni sıfır aldım. Ses derinden hafif boğuk geliyor. Nasıl çözerim?
  15. Pişmaniye

Rampage Alquist sesler bass lı çıkıyor neden olabilir?

Rampage Alquist Sn-r10 Aldım sorunsuz çalışıyor ama sesler bass lı çıkıyor neden olabilir? Telefon kulaklığındaki gibi net değil. 1657184688 Sorun bilgisayarın kulaklığı hoparlör olarak algılamasıymış. Şimdi onu çözmeye çalışıyorum.
  16. Pişmaniye

250 TL ye alabileceğim en iyi kulaklık nedir? Mikrofonu kaliteli olan bir şey ?

250 TL ye alabileceğim en iyi kulaklık nedir? Mikrofonu kaliteli olan bir şey ?
  17. Pişmaniye

James Donkey 711 Nasıl bir kulaklık? Mikrofonu falan?

James Donkey 711 Nasıl bir kulaklık? Mikrofonu falan? Abdullah abinin testini izledim gayet iyi idi ancak arkadaşım aldı ve discorda geldi çok fazla dip ses vardı.
  18. Pişmaniye

200 TL ye alabileceğim en iyi kulaklık ne acaba?

200 TL ye alabileceğim en iyi kulaklık ne acaba? Mikrofonu kaliteli falan var mı?
Top Bottom