Arama sonuçları: *

1. S

PS5 ve PC İÇİN KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ?

Arkadaşlar hem bilgisayar da online oyun oynarken valo, cs, pubg gibi oyunlar hemde Playstation God od war, Red dead redemption, Fifa tarzı oyunları oynarken kullanabileceğim kablosuz kulaklık önerisi istiyorum bütçem 4000-5000₺ arası
  2. S

PS5 ve PC Kablosuz Kulaklık Önerisi?

Arkadaşlar merhaba hem ps5 ve pc de kullanabileceğim kablosuz kulaklık arıyorum bütçe olarak 4-5 bin verebilirim online oyunlar oynuyorum ve geceleri ev halkı rahatsız olduğu için hem bilgisayar da hem Playstation da kullanabileceğim bir kulaklık istiyorum.
  3. S

Kulaki̇çi̇ Oyuncu Kulakliği Öneri̇si̇?

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-cetra-ii-core-moonlight-beyaz-p-HBCV00000YUSTL Merhaba arkadaşlar kulakiçi oyuncu kulaklığı almak istiyorum. yukarıda linkini bıraktığım kulaklığı beğendim valorant tarzı fps oyunlarında kullanacağım. iş görür mü yoksa başka önerisi olan var mı? NOT...
  4. S

Kulak Üstü Kablosuz Kulaklık

Merhaba arkadaşlar kablosuz kulaklık almak istiyorum ancak şöyle bir durum var hem bilgisayarda kullanmak hem de dışarda müzik dinlemek istiyorum. yani alacağım kulaklık kulak üstü olacak oyuncu kulaklığı ama dışarda kullanırken de sırıtmayacak oyuncu kulaklığı gibi durmayan bir kulaklık olması...
  5. S

HyperX Cloud II VS SteelSeries Arctis 3

Arkadaşlar iki kulaklık arasında kaldım hangisini almalıyım, valorant için alacağım mikrofonu iyi olsun iyi ses kasayım bana yeter.
  6. S

LOGİTECH G733 ALINIR MI?

Merhaba arkadaşlar başlıktada yazdığı gibi LOGİTECH G733 almak istiyorum parasına değecek bir kulaklık mı yoksa daha ucuza daha iyisi bulunur mu? 4 senedir rampage kulaklık kullanıyorum 110 TL ye almıştım artık değiştirmek istiyorum.
Geri