Arama sonuçları: *

1. phxey41

1-2k Bandında bluetooth kulaklık önerisi

şuanda edifier g2 kullanıyorum ve gayet memnunum fakat bluetooth kulaklığa geçmek istiyorum gerektiğinde oyun oynayabileceğim, arkadaşlarımla konuşabileceğim ses kalitesi iyi olan kulaklık arıyorum önerilerinizi bekliyorum
  2. phxey41

Qcy T13 kulaklık sorunu ve teknik destek

Bir önceki konumda belirtmiştim sag kulaklığın mikrofonu çalışmıyor durduk yere. Alalı 1 hafta oldu anladığım kadarıyla sorunu cozmem mümkün değil değişim veya tamir icin nereyi aramam lazım kime ulaşmam gerekiyor. Qcy türkiye servisinin mail ve telefon numarası yok galiba ulasmak icin
  3. phxey41

Qcy T13 sağ mikrofon çalışmıyor

Sol mikrofon çalışıyor sağ mikrofonda dune kadar çalışıyordu fakat bugün çalışmıyor daha yeni aldım 1 hafta falan oldu düşürdüm falan olsa neysede durduk yere
  4. phxey41

200-300 TL bandında kulaklık önerisi

Soru yukarda n11 üzerinden kuponum var orda bulunan bir kulaklik olursa daha iyi olur kulak ici bluetooth kulaklik
  5. phxey41

Rampage rm 2k x quadro ped değişimi

Yeni ped istedim segment bilgisayar sağolsun bedavaya gönderdi 100tl lik pedleri yukarıda olan kulakligin pedlerini nasil değiştircem youtubede bulamadım
  6. phxey41

150-200 Tl bandında bluetoothlu kulaklık önerisi

Yukarıdaki bütçe bandında bluetoothlu kulaklık arıyorum şuan piyasa nedir bilmiyorum bu bütçede ses verse kolayca bozulmasa şarji biraz gitse yeter. Ama bu butceden hayır gelmez derseniz 200-250 falan olur.
  7. phxey41

HEPU HP620 TRUE WIRELESS ŞARJLI KUTULU BLUETOOTH KULAKLIK kullanım

Sarji var baya bie bilgisayarıma bağladım açma neresinden yapiliyot bilmiyorum cikartip takiyodum bağlıyordum ama olmuyor simdi nasil baglayacagim
  8. phxey41

Bu kulaklıkları sıralayabilir misiniz?

100tllik bir bütçe var gibi fark var ama fp olucak şekilde sıralayabilir misiniz? Eğerki 200tllik olanların bir gideri varsa fazla para vermek istemiyorum. Ama sahsen gamepower jin ve g2 arasinda kaldim.
  9. phxey41

200-300 tl arası 7.1 kulaklık

Sorum başlıkta önerebilir misiniz
  10. phxey41

100-200tl civari 7.1 oyuncu kulaklığı

100-200tl Kardeşime alacağım güzel hos Iyi ses veren en fp kulaklıklar nelerdir acaba
  11. phxey41

200--300 tl bandında kulaklık

Usb çıkışlı 7.1 bulunan Bir kulaklik ariyorum
  12. phxey41

150tl bandında kulaklık önerisi

Kardeşim icin alicam Kulakustu olmali 7.1 olursa iyi olur Uab girişli olmali
  13. phxey41

150tl civarı kulaklık önerisi

7.1 olursa iyi olur Bu konum onceki ile farkli amaclı
  14. phxey41

200tl bandında 7.1 kulaklik önerisi

Maks 220tl kulaklık istiyorum
  15. phxey41

Kulaklik usbsini telefon kulaklik ucuna cevirne

Kulaklığım usb ile çıkışı var ben bunu telefonda da kullanmak istiyorum dönüştürücü önerebilir misiniz
  16. phxey41

Maks 200tl bluetooth kulaklik önerisi

Ses kalitesi güzel olsun Ve şarjı uzun sure gitsin Kulak Üstü
  17. phxey41

RM-K2 X-Quadro 7.1 RGB kulaklik

Başlıkta yazan kulaklığı aldım ama özellikleri neler yani mesela 7.1 var bunu driver kurarak açabiliyorum bunun gibi başka özellikleri varmi telefondan bağlanma blututh vb vb
  18. phxey41

Sizce hangisini secmeliyim

https://www.trendyol.com/tg/profesyonel-oyuncu-kulakligi-gaming-kulaklik-siyah-renkli-led-pc-ps4-xbox-uyumlu-p-39067795 http://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-rampage-rm-k2-x-quadro-7-1-rgb-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,510438155.html...
Top Bottom