şuanda edifier g2 kullanıyorum ve gayet memnunum fakat bluetooth kulaklığa geçmek istiyorum gerektiğinde oyun oynayabileceğim, arkadaşlarımla konuşabileceğim ses kalitesi iyi olan kulaklık arıyorum
önerilerinizi bekliyorum
Bir önceki konumda belirtmiştim sag kulaklığın mikrofonu çalışmıyor durduk yere. Alalı 1 hafta oldu anladığım kadarıyla sorunu cozmem mümkün değil değişim veya tamir icin nereyi aramam lazım kime ulaşmam gerekiyor. Qcy türkiye servisinin mail ve telefon numarası yok galiba ulasmak icin
Sol mikrofon çalışıyor sağ mikrofonda dune kadar çalışıyordu fakat bugün çalışmıyor daha yeni aldım 1 hafta falan oldu düşürdüm falan olsa neysede durduk yere
Yeni ped istedim segment bilgisayar sağolsun bedavaya gönderdi 100tl lik pedleri yukarıda olan kulakligin pedlerini nasil değiştircem youtubede bulamadım
Yukarıdaki bütçe bandında bluetoothlu kulaklık arıyorum şuan piyasa nedir bilmiyorum bu bütçede ses verse kolayca bozulmasa şarji biraz gitse yeter.
Ama bu butceden hayır gelmez derseniz 200-250 falan olur.
100tllik bir bütçe var gibi fark var ama fp olucak şekilde sıralayabilir misiniz?
Eğerki 200tllik olanların bir gideri varsa fazla para vermek istemiyorum.
Ama sahsen gamepower jin ve g2 arasinda kaldim.
Başlıkta yazan kulaklığı aldım ama özellikleri neler yani mesela 7.1 var bunu driver kurarak açabiliyorum bunun gibi başka özellikleri varmi telefondan bağlanma blututh vb vb