Arama sonuçları: *

1. E

Cloud 2 wireles vs g pro x wireles

Arkadaşlar benim arctis 7 kulaklığım vardı fakat kırıldı bende yeni kulaklık almaya karar verdim ama bu sefer steelseries değilde bu 2 kulaklık arasında kaldım kulaklığı öncelikle oyun için kullanacağım fakat sizlere oyun performansını sormayacağım zaten ikisinide birçok profesyonel oyuncu...
  2. E

Arctis 7 cızırtı sorunu

arkadaşlar bende steelseries arctis 7 kulaklık var fakat kulaklık wireless haldeyken cızırtı yapıyor mesela basit bir örnek ile discordda mutemi aç kapa aç kapa yapınca anlaşılıyor fakat kablolu kullanmaya başlayınca sıkıntı ortadan kalkıyor sizce garantiye gödermeli miyim ya da kulaklığı...
  3. E

Steelseries Arctis 7 cızırtı sorunu

Arkadaşlar yaklaşık 2-3 ay önce Cloud 2 den arctis 7 ye geçtim fakat müziğin bas yerlerinde rahatsız edici derecede cızırtı geliyo ama bu sadece music modunda oluyor yani flat ayarına geçince düzeliyor sizce garantiye göndermeli miyim?
  4. E

Steelseries Arctis 7 güncellenememe sorunu

Arkadaşlar bugün yeni Arctis 7 aldım ve engine 3 yazılımına girdim güncelliyim derken bana hata verdi ve güncelleyemedim yardımcı olur musunuz
  5. E

Öneri JBL Quantum 800 vs Arctis 9

arkadaşlar bende şuan Hyper x cloud 2 var hem müzik hemde oyun performansından memnunum ama kablosuz kulaklığa geçme kararı aldım ve başlıkta gördüğünüz 2 kulaklık arasında kaldım ben oyun yani ses kasmada fln ikisininde çok iyi olduğunu tahmin ediyorum o yüzden o konuya deyinmeyeceğim fakat...
Geri