Arama sonuçları: *

1. Eluu

Kulaklık önerir misiniz

steelseries artics 1'im var ama bu kulaklıkta her zaman yani ne yaptıysam yapayım izlediğim video arka plandaki sesler her türlü discorda da oyunlarda da karşıya geçiyor bıktım onun için bir kulaklık öneriniz varsa hayır demem çözümü varsa sorunun yardım ederseniz sevinirim
  2. Eluu

steelseries artics 1 kulaklık karşıya ses veriyor

steelseries artics 1 kulaklığım var dc arkdaşımla konuşuyorum çoğunlukla arkadan video felan izlerken bütün ses ona gidiyor yardımlarınızı bekliyorum
  3. Eluu

kulaklık ters ses veriyor

sağdan gelmesi gereken ses soldan geliyor steel series artics 1 i tamire gitti kalo değişimi olucaktı böyle bir sorun çıktı yardım edin lütfen
  4. Eluu

Kulaklıktan Dinlediğim Her Ses Sesli Sohbette Arkadaşlarıma da Gidiyor

steel series artics 1 e sahibim ve fan sesi dahil video sesleri klavye sesleri mouse sesleri hepsi arkadaşlarıma gidiyor bunu nasıl engelleyebilirim
  5. Eluu

corsair klavye önerisi

max bütçe 500 red switch olursa sevinirim olmazsa mekanik olsun yeter
  6. Eluu

300 400tl kulaklık önerisi

300 400tl kulaklık lazım ama mikrofonlu olsun ve güzel bir şekli olursa sevinirim
  7. Eluu

ASUS Tuf Gamıng H5 Lıte Essence Nasıldır ?

sizce bu kulaklık iyi midir? https://www.trendyol.com/asus/tuf-gaming-h5-lite-essence-surucu-pc-mac-ps4-nintendo-switch-mobil-xbox-one-oyuncu-kulakligi-p-38298569?boutiqueId=61&merchantId=106248 daha iyisi varsa önerirseniz sevinirim mikrofonlu olursa sevinirim
  8. Eluu

kablosuz mikrofonlu kulaklık önerisi

evet arkadşalar kablosuz mikrofonlu kulaklık ama 500 400 tl bandında olursa sevinirim
Top Bottom