Arama sonuçları: *

1. L

Beats studio 3/Satıcı

Arkadaşlar selam bu site güvenilir midir? Daha doğrusus bu satıcı? ; https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-beats-studio3-wireless-mavi-mqcy2ze-a-anc-aktif-gurultu-onleyici-kablosuz-kulak-ustu-kulaklik-fiyati,403559312.html Bir de iphone 7 ile beats studio 3 yani bu kulaklık...
  2. L

Beats Studio 3 Wireless

Arkadaşlar bu kulaklık nasıldır? Bilen, daha önce kullanmış olan var mıdır? Amacım tamamen müzik odaklı ve hikayeli oyunları oynayabileceğim kablosuz bir kulaklık almak. Bütçem maks 2000. Başka önerisi olan da yazabilir.
  3. L

1500 tl civarında kulaklık

Arkadaşlar 1500 tlyi aşmayacak şekilde kulaküstü kablosuz, tamamen müzik için alınacak bir kulaklık arıyorum. Rekabetçi oyunlarda vb. kullanmayacağım. Dolayısıyla müzik performansı iyi olan, mikrofonu bulunan kablosuz bir kulaklık biiliyorsanız önerebilir misiniz?
  4. L

Beats Studio 3 ile PS5

https://www.hepsiburada.com/beats-studio3-bluetooth-kablosuz-kulakustu-kulaklik-blue-mqcy2ee-a-p-hbv00000f57t4 Arkadaşlar bu kulaklığı PS5'de kullanabilir miyim?
  5. L

300tl bütçe ile kulaküstü kulaklık önerisi

Arkadaşlar oyun için 300tl'yi geçmemek kaydıyla arkadaşım için bir kulaklık arıyorum. Önerirseniz mutlu olurum.
  6. L

Steelseries Arctis 5 Ps5'de çalışır mı?

Merhabalar steelseries arctis 5 kulaklığı PS5'de çalışır mı bunu soracaktım arkadaşımda var da kulaklık ps5'de çalışıp çalışmadığını bilmek istiyor, kulaklık bu...
  7. L

hyperx ses kartı

Arkadaşlar merhaba hyperx ses kartının üstündeki volume açma kapama dışındaki ibarelerin ne işe yaradığını kullanan veya tam olarak bilen varsa anlatabilir mi bana chat işareti ve ..+ gibi bir işaret var.
  8. L

Cloud alpha s alınır mı?

Arkadaşlar bu kulaklığı görünüş ve içinden çıkan sünger pedler+ normalinde bulunan deri pedler falan her şeyini ç.ok beğendim.Ses kasması nasıldır kullanan var mıdır? Alınır mı bu kulaklık?
  9. L

zowie ec1/2 razer kraken tournament edition

Arkadaşlar bunlardan herhangi birini kullanan bir insan yazabilir mi sorucağım sorular var
  10. L

Razer tournament edition yesil

Arkadaslar belirttigim kulaklik ile ilgili bazi sorulariM var 1- 7.1 var mi? 2-Hyperx cloud alpha s icin para biriktirmeye devam mi etmeliyim yoksa bunu almali miyim 3- Kullananlar varsa yazilimi cok degisikmis vs diye soven cok var nedir bunun gercegi? 4- Cs go icin kullanacagim sizce aliinir mi?
  11. L

xpg precog

https://www.qp.com.tr/xpg-precog-cift-suruculu-7-1-surround-hi-fi-oyuncu-kulakligi Nasıldır arkadaşlar bu kulaklık? Hyperx cloud 2 6yıllık bir kulaklık oldugundan almak istemiyorum.Razer kraken torunamentın ise driverı karışık oldugundan almak istemiyorum Bu precog nasıldır dersiniz?
  12. L

razer kraken torunament edition v2

Arkadaşlar başlıktaki kulaklıkta 7.1 var mı Ayrıca kullananlar yorumlarınızz nelerdir? Bir de bu kulaklığın driverını kullanmak çok zor deniyor doğru mudur?Nedir bu driver çok ayar varmış?
  13. L

Hyperx Cloud2 Alınır mı?

Arkadaşlar merhabalar hepinize bu kulaklık gerçekten çok övülüyor ve yakında bir kulaklık alacağım fakat kulaklık çıkalı yaklaşık 6 yıl falan oldu.Yani hala alınır mı sizce bu kulaklık? Başka kulaklık önerilerinize de açığım.Kulaklık ile amacım: 1-Cs Go gibi oyunlarda ses kasmak yani 7.1 i olsun...
  14. L

Cs için ses kasmalık kulaklık

Arkadaşlar rampage pulsar kullanıyorum şu anda.Ses kasılıyor tabii ki fakat hyperx cloud 2 ye çok özendim şu aralar yorumlar inanılmaz iyi.Kullanan arkadaşlar var mıdır hyperx cloud 2 önerir misiniz? Ayrıca bunun dışında da ses kasmalık kulaklık önerebilirsiniz fakat bez yapıdakileri sevmiyorum...
Top Bottom