Arama sonuçları: *

1. KrofeSSional

HyperX Cloud Core Wireless (DTS) vs SteelSeries Arctis 3

Bu iki kulaklıktan birisini alacağım. SteelSeries Arctis 3 şu anda 900TL'ye satılıyor ve bunu nays ile alınca 800TL'ye düşüyor. Fakat bugün bir kulaklık paylaşıldı ben de onu mu alsam yoksa SteelSeries Arctis 3 mü kararsız kaldım. Rust, Valorant gibi ses kasması gerektiren oyunları oynuyorum...
  2. KrofeSSional

Steel Series Arctis 3 Bluetooth var mı?

Öncelikle iyi forumlar. Steel Series Arctis 3 almayı planlıyorum ve kafama takılan bir soru var bu kulaklıkta Bluethooth var mı? PC hocasının bir videosunda SteelSeries Arctis 3 Bluetooth versiyonunu inceliyor fakat bu modeli internette aramama rağmen bulamadım ve internette şöyle bir yazıya...
  3. KrofeSSional

Gamepower Warlod vs SHARKOON RUSH ER40

420TL'ye Gamepower Warlord almak mı yoksa 369TL'ye almak mı? Gamepower Warlord linki: https://www.trendyol.com/gamepower/warlord-7-1-rgb-gaming-kulaklik-p-3813452?boutiqueId=61&merchantId=309776 SHARKOON RUSH ER40 linki...
  4. KrofeSSional

500TL kulaklık önerisi

Şu anda kullandığım gamepower warlord bozuldu sağdan ses gelmiyor. Yeni bir kulaklık alacağım bütçem en fazla 500TL'ye çıkabilir. Almayı düşündüğüm kulaklık şu anda kullandığım şu...
  5. KrofeSSional

GamePower Warlord cızırtı sesleri

İlk başlarda kulaklığın sağ tarafından cızırtılar geliyordu. sonra gelmemeye başladı, bir süre böyle gittikten sonra kulaklığın sağ tarafından hiç ses gelmemeye başladı, kulaklığı bu işlerden anlayan birisine verdim ve kulaklığı açıp kablosunun ucunu kesip kısaltmış, hiçbir sorun olmadan 1-2 ay...
Geri