Arama sonuçları: *

1. Z

Asus rog delta 2 armoury crate

armoury crate uygulamasında kulaklığın ayarları arasında 48000 hz ve 96000 hz seçeneği var bu tam olarak ne ayarı ve neyi seçmeliyim şuan 46000 hz de
  2. Z

Asus rog delta 2 pc ye bağlama

beyler kulaklığı pc ye nasıl bağlarım
  3. Z

Asus rog delta 2 bağlantı

bu kulaklığı kablolu bir şekilde de kullanabiliyor muyum ? birde hangi bağlantı yolu en iyisi 2.4 ghz vs bluetooth
  4. Z

Asus rog delta 2 hakkında

asus rog delta 2 almayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz
  5. Z

Ses kartı ve mikrofon önerisi

iyi bir harici mikrofon almayı düşünüyorum kullana bilmek için ses kartı da almam şart mı şart ise mic ve ses kartı önerir misiniz?
  6. Z

Alttaki 3 kulaklık arasında kaldım

fiyat farklarına takılmayın lütfen sadece kalite yapısını odaklanın sizce hangisi daha iyi mikrofon ses ve malzeme kalitesi olarak https://www.itopya.com/corsair-hs80-max-wireless-usb-dolby-atmos-rgb-bluetooth-beyaz-kablosuz-gaming-kulaklik_u25755...
  7. Z

Mouse kulaklık klavye önerisi

her biri için 5-10 k arası bütçe ayırdım ne tavsiye edersiniz kablosuz olsunlar lütfen
  8. Z

Razer BlackShark V2 PRO 2023

bu kalaklık hakkında düşünceleriniz nelerdir videoları izledim hoşuma gitti
  9. Z

5-10 k arası kablosuz kulaklık önerisi kulak üstü

5-10 k arası kablosuz kulaklık arıyorum 10 k ya hem kulaklık hemde harici mic gibi önerileri de açığım
  10. Z

Orta bütçeli kablosuz oyuncu kulaklığı tavsiyesi

max 5-6 k oyuncu kulaklığı alıcam ne tavsiye edersiniz
  11. Z

FUXİ H7 - F/P Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

bir video ya denk geldim 1700 tl bir fiyatı var alınır mı yada yerine ne alınır
  12. Z

Gamepower Fujin hakkında

Gamepower Fujin almayı düşünüyorum sizce nasıl bir kulaklık eğer aynı fiyat ta başka bir kulaklık varsa önerin lütfen
Geri