Barracuda x 2022 için fxsound indirdim diğer uygulamalar ücretli olduğu için. Başka işe yarar eq için uygulama var mıdır ? Kullanan arkadaşlar eq ayarları için bir öneride bulunabilirse sevinirim.
Amazon depodan görüp fiyatı iyi gözüktüğü için 2800 tl civarına aldım. Durum olarak kullanılmış - mükemmel yazıyordu. Kulaklık hakkında çok az bilgim var. Bilen arkadaşlar bu fiyat için nasıl bir kulaklık olduğunu vs söyleyebilirse sevinirim.
Amazon depodan ürün aramak sonuçsuz kaldığı için vazgeçtim. Bir indirim de göremedim. Bu bütçe içerisinde FPS ve müzik odaklı alınabilecek en iyi kulaklık nedir ? Wraith stoklarında sadece mchose v9 pronun tek rengi kalmış. ( onun da bitmiş :D )
Tercihen wireless ancak bütçe kısıtlı olduğu için bu fiyata alabileceğim en iyi düzeyde mikrofona sahip, ped kalitesi iyi ( bez ) ve boğuk ses vermeyen kulaklık arıyorum. Önerileriniz hayat suyu olacak.
Başlıktaki kulaklık hakkında bilgisi olan arkadaşlar önerir mi ? Kulakta rahat duran şarj süresi uzun ve yeterince tatmin edecek TWS kulaklık arıyorum. Bütçem 2500-2700 başka önerisi olan da yazabilir.
Gaming Gen TR de Hs 50 pro ELWINDHS50 kodu ile 200₺ indirim uygulanarak 300₺ ye geliyor.Alacak arkadaşlar kaçırmasın.Piyasa fiyatından ucuza geliyor diye biliyorum.Ak akçede 450₺ gösteriyordu.