Arama sonuçları: *

1. NeeK

Yardım Barracuda x EQ ayar önerisi

Barracuda x 2022 için fxsound indirdim diğer uygulamalar ücretli olduğu için. Başka işe yarar eq için uygulama var mıdır ? Kullanan arkadaşlar eq ayarları için bir öneride bulunabilirse sevinirim.
  2. NeeK

Razer Barracuda X 2022 pişman eder mi ?

Amazon depodan görüp fiyatı iyi gözüktüğü için 2800 tl civarına aldım. Durum olarak kullanılmış - mükemmel yazıyordu. Kulaklık hakkında çok az bilgim var. Bilen arkadaşlar bu fiyat için nasıl bir kulaklık olduğunu vs söyleyebilirse sevinirim.
  3. NeeK

Wireless kulaklık önerisi

Amazon depodan ürün aramak sonuçsuz kaldığı için vazgeçtim. Bir indirim de göremedim. Bu bütçe içerisinde FPS ve müzik odaklı alınabilecek en iyi kulaklık nedir ? Wraith stoklarında sadece mchose v9 pronun tek rengi kalmış. ( onun da bitmiş :D )
  4. NeeK

MCHOSE V9 PRO nasıldır, alınır mı ?

Bu bütçelere en iyi wireless bu gibi duruyor. Kullanan dostlar +/- lerini belirtebilirse sevinirim.
  5. NeeK

Kulaklık ihtiyacım için öneri

Tercihen wireless ancak bütçe kısıtlı olduğu için bu fiyata alabileceğim en iyi düzeyde mikrofona sahip, ped kalitesi iyi ( bez ) ve boğuk ses vermeyen kulaklık arıyorum. Önerileriniz hayat suyu olacak.
  6. NeeK

5000 TL`ye kulaklık önerisi

Max 5k bütçe ile en verimli düzeyde ses + mikrofon kalitesi bekliyorum. Bu bütçede alınabilecek en mantıklı seçenekler nelerdir ? ( IEM dahil )
  7. NeeK

Anker Liberty 4 NC alınır mı ?

Başlıktaki kulaklık hakkında bilgisi olan arkadaşlar önerir mi ? Kulakta rahat duran şarj süresi uzun ve yeterince tatmin edecek TWS kulaklık arıyorum. Bütçem 2500-2700 başka önerisi olan da yazabilir.
  8. NeeK

100-200₺ kulakiçi Bluetooth kulaklık

Arkadaşlar öneri isteğim başlıkta. 100-200₺ aralığında Bluetoothlu kulakiçi Kulaklık önerilerinizi varsa alabilirim
  9. NeeK

Öneri Hs50 pro 299₺ GamingGenTR

Gaming Gen TR de Hs 50 pro ELWINDHS50 kodu ile 200₺ indirim uygulanarak 300₺ ye geliyor.Alacak arkadaşlar kaçırmasın.Piyasa fiyatından ucuza geliyor diye biliyorum.Ak akçede 450₺ gösteriyordu.
Geri