Arama sonuçları: *

1. TinerciAlper

Airpods Pro 2 Sol tekinden ses boğuk geliyor

kampanya ile 5900e aldım değişim istedim ancak stokta yok sadece iade sağlayabiliriz dediler ama fiyatı baya artmış napayım sizce daha 7 gün oldu bekleyip stoğa geldiğinden bana bilgi vermeleri için not düştüm başka ne yapabilirim
  2. TinerciAlper

Öneri 1000tl bütçe kulakiçi kulaklık önerisi

tek aradığım özellik 2 cihaza bağlanabilmesi onun dışında müzik dinler instada vs geziyorum pek aradığım bir şey yok yani
  3. TinerciAlper

Jbl kulakligin orjinal oldugu nasil alasilir

Dolap uzerinden 700bt modelini aliyorum hepsiburada uzerinden faturasi var neye dikkat etmeliyim 1681297609 Elden alicam cok temizdi fotograflari
  4. TinerciAlper

Midex v5 mikrofon seti nasildir

https://www.yonkamuzikmarket.com/midex-v5-rgb-set-usb-oyuncu-ve-yayinci-mikrofonu-kayit-gaming-tiktok-twitch-canli-yayin-discord-youtube Fiyati uygun geldi fazla bi incelemesi yok aramizda kullanan var mı?tavsiye edermisiniz
  5. TinerciAlper

Sizce kulakiçi kulaklık mı kulaküstü kulaklık mı

sebepleri ile neden sizce neden :ben taşıması kolay olduğu için kulakiçini tercih ediyorum evdede yatarken vs daha rahat oluyor
  6. TinerciAlper

Çakma airpods pro kullanan var mı

Çakma airpods pro kullanan var mı kalitesi nasil
  7. TinerciAlper

Öneri Hem evde hem dışarıda kullanilabilecek kulaklık

Evde oyun yönünde hemde dışarıda müzik dinleyebilecegim bir kulaklik varmi gözüme çarpan 2 model var ama bütçemi cok aşıyor asus rog go 2.4 ve arctis nova 7 3k üzeri fiyatlari var benim 2k bütçem var bu tarz kulaklik bulabilir miyim yoksa 2sini ayri ayri mi almaliyim
  8. TinerciAlper

Kulaklık Standı Için Yardım

https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/metal-kulaklik-asma-aparati_pdp_779277569?srsltid=AWLEVJzZC2as61pVIZP46Iyxcxl1ac--WWu29A4YYW360-vl54CBvqfl1nw bu tarz bir şey bakıyorum ancak 70 80 tl fazla bana bunu nasıl daha ucuza temin ederim metal sanayi vb?
  9. TinerciAlper

Öneri James Donkey 720 vs steelseries arctis 3

normalde James Donkey 720 alacaktım ama indirimi görünce kafam karıştı aradaki fiyat farkına değer mi normalde James Donkey 710 kullanıyorum ama kulak pedlerinin soyulması vs nedenlerden dolayı yenilemek istedim SteelSeries Arctis 3 Siyah 2019 Edition 7.1 Surround Kablolu Gaming Kulaklık...
  10. TinerciAlper

xiaomi earbuds nasıldır

merhablar xiaomi earbuds alacağım toplu taşıma vb yerlerde müzik dinlemek ve kablo sorununu ortadan kaldırmak için 130 tl gibi bir fiyatı var veyahut önerebileceğiniz bu tarz bir kulaklık var mı
  11. TinerciAlper

yeni kulaklık önerisi

James Donkey 710 düşürnüyorum 7.1 önerileriniz nedir birde şu mikrofon hakkında bilgisi olan...
  12. TinerciAlper

steelseries arctis 3 bluetooth

steelseries arctis 3 bluetooth bu kulaklığı bilen kullanan var mı birde bunu görüyorsan bunu bi incele be abdullah abi
Top Bottom