Arama sonuçları: *

1. Doruq

Hs50 Pro Vs Rampage Fury x

Corsair hs50 pro indirimde 499tl Rampage fury x 550tl Sizce hangisini almak daha mantıklı
  2. Doruq

rampage fury x sesi discorda gönderiyor

arkadaşlar rampage fury x almak istiyorum bir kaç video izledim ve herkes video izlerken müzik dinlerken sesi discorda verdiğini söylüyor bunun çözümü var mıdır ?
  3. Doruq

rampage fury x kullanan biri deneyimlerini yazabilir mi

rampage fury x kullanan biri deneyimlerini yazabilir mi? almak istiyorum da rampage olması çok kafamı karıştırıyor
  4. Doruq

Rampage fury x alınır mı

Arkadaşlar almadan önce son kez sormak istiyorum rampage olduğu için çok endişeliyim ama bu fiyata başka kablosuz bulamayacağımı biliyorum o yüzden tekrar sormak istedim sizce alınır mı
  5. Doruq

Rampage fury x alınır mı

550-600tl gibi bir bütçem var kablosuz olması ve ses testleri çok hoşuma gitti sizce alınır mı?
  6. Doruq

kablosuz kulaklık karşılaştırma

corsair hs70 asus rog strix fusion300 bu iki kulaklık hemen hemen aynı fiyatta sizce hangisini tercih etmeliyim müzik dinlemiyorum film izlemiyorum sadece sohbet ve oyun için kullanacağım
  7. Doruq

1600tl kablosuz ekipman önerisi

kulaklık: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-az-kullanilmis-corsair-hs70-kablosuz-kulaklik-823516391/detay mouse...
  8. Doruq

Bilgisayar kapanıyor ama ışıklar yanıyor.

bilgisayar komple kapanıyor fakat fişten çekene kadar klavye fare ve kulaklığın ışıkları sönmüyor bunun için ne yapabilirim?
Geri