Arama sonuçları: *

1. quejy

Öneri Kablosuz kulakiçi kulaklık önerisi

hazır amazonda falan indirim varken kulakiçi kulaklık alıyım diyorum önerileri bekliyorum dışarıya ses vermesin KABLOSUZ KULAKİÇİ
  2. quejy

Sennheiser GSP301 Tekrardan İndirimde

Sennheiser GSP301 Tekrardan İndirimde link kaçırılmaması için yeni konu açtım 1681545582 4 ADET KALMIŞ!!!
  3. quejy

Sennheiser mi Void elite mi

biri gsp301 di galiva forumda konusu var 800 TL'ye denk geliyo amazonda diğeri corsqir void elite stereo 750₺ sizce hangisini alayım? gsp301 7.1 di galiva ben oyun için ve müzik için alcam
  4. quejy

Sharkoon Kulaklık Cızırtı Sorunu

Şarkıyı durdurduktan sonra 3-5 saniye daha boş bi ses geliyo tısss diye sonra duruyo Youtube video izlerken veya başka bir şey izlerken sol kulakta cızırtı var yardımcı olabilir misiniz Model SHARKOON ER-40
  5. quejy

Yardım SHARKOON ER-40 Cızırtı

Sharkoon ER-40 ile müzik dinlerken vesaire, arkada cızırtı oluyor. Şarkıyı durduruncada 1-2 dk devam edip duruyor Yüksek sestede bassta cızırtı cok yükseliyo yardımcı olur musunuz ayar mı yapmam lazım
  6. quejy

Yardım Corsair HS35 RMA ????

Corsair HS35 RMA YA Başvurdum ve onayladılar Kulaklığı bize yolla diyorlar ( dış ülkede heralde) sizce yollamalı mıyım, nasıl yollucam önceden bilgisi olan varsa sevinirim gittikten sonra kontrol edip yenisini yollucaklarını söylemişler
  7. quejy

Öneri 500 TL'ye Kulaklık Önerisi??

Max 500TL Gaming kulaklık önerisi yapabilir misiniz? Corsair HS35 Kulaklığım vardı herkeste olduğu gibi benimkide bi anda çatladı ayrıldı vs. Bütçem fazla yok kablosuz arıyorum ama 500 tl bandında yok şuan sağlam bi kulaklık yoksa indirimi de bekleyebilirim önerilerinizi bekliyorum
  8. quejy

Yardım Corsair HS35 Kırıldı

Corsair HS35 Kırıldı arkadaşlar kutusu duruyor faturası duruyor mu bilmiyorum Görsellerini ekliyorum buna ne yapabilirim? Şuan yeni gaming kulaklık alabilcek durumda değilim Bantla denedim yapıstırmayı iş görmüyor kulağa takarken açılıyo tekrar 1 yıldır falan kullanıyorum
  9. quejy

Yardım Haylou GT1 PRO Amazon

Kulaklığım yok amazonda bu kulaklık 179 TL diğer yerlerde en ucuz 330 TL Almalı mıyım?
  10. quejy

Yardım Kulaklık Önerisi max 350 TL

HyperX Cloud Stinger Core, Corsair HS35, Logitech G332 var aklımda. max 350 tl bütçe Kulaklık önerisi yaparsanız cok sevinirim FPS oyunları oynuyorum CSGO,valorant...
  11. quejy

Yardım iPhone kulaklığı masaüstü pcde kullanmak?

Arkadaşlar hayırlısıyla laptoptan masaüstü bilgisayar geçtim. iPhone kulaklığımı jak girişine takıyorum kulaklık bölümüne, ammavelakin mikrofununu kullanamıyorum. Özellikle valorant ve csgoda çok ihtiyacım oluyo. Şuan kulaklık alabilcek durumum yok malesef bu iphone kulaklığının mikrofonunu...
Top Bottom