Arama sonuçları: *

1. Toukhan

Blackshark v2X mi yoksa Arctis 3 mü

Arkadaşlar 2 seçenek arasında kaldım ve bunun yanında şimdimi satın alsam black friday i mi beklesem diye kaldım elimde şu an 900 lira civarı para var verebileceğim ve "JAK" girişli bir kulaklık almak zorundayım. -Razer alırsam eğer mikrofonu ve sesi kaliteli diye alacağım -Arctis 3 alırsam...
  2. Toukhan

500-800 arası Kulaklık önerisi

Şu fiyat aralığında mümkünse usb girişli olmayan hem oyun hem müzik için (mikrofon çıkarılabilir olursa tadından yenmez çıkarılmasada olur ama) Kulaklık önerisi verebilecek yiğitleri bekliyorum
  3. Toukhan

Yardım Kulaklık kendi driverı yerine microsoftun driverını kullanıyor.

Nasıl ayarlayabilirim bunu?
  4. Toukhan

Yardım Fareyi hareket ettirdikçe gelen ses (Mikrofona yansıyor)

Fareyi hareket ettirdikçe mikrofona cızırtı sesi yansıyor yardımcı olabilirmisiniz?
  5. Toukhan

Yardım Ekran hareket ettikçe mikrofondan gelen frekans sesi

Mikrofonumdan geliyor bu ses hoparlöre yansımıyor. Mouse u hareket ettirdiğimde , tarayıcıya bir şey yazdığımda , wallpaper engine açık olan masaüstüne geldiğimde , oyuna girdiğimde çıkıyor bu ses kısaca ekran yenilendiğinde çıkıyor. Sorunu nasıl çözebilirim?
  6. Toukhan

Öneri İyi fiyatlı bir kablosuz kulaklık almak istiyorum

Mikrofonu ve ses kalitesi güzel 7.1 bir kulaklık varmı varsa kaç liradan başlıyor? Şöyle güzel bir kulaklık almayı çok isterim. Gamepower medusadan gına geldi gerçekten.
  7. Toukhan

Yardım Gamepower Medusa 7.1 Mikrofondan Giden Dip Ses

Discordda konuştuğum kişiler bu durumdan çok rahatsız oluyolar sesimi fiziksel olarak kısmak zorunda kalıyorum var mıdır bir çözümü? Bazıları afedersiniz yelleniyomuş gibi sürekli bir ses geliyor diyor.
  8. Toukhan

Yardım Gamepower Medusa 7.1 Driverını Bozdum!?

Bu konuyu zamanında açmıştım tekrar açıyorum çünkü düzgün bir cevap gelmedi. Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünerekten tekrar açıyorum. Çok yakın bir zamanda değil yaz tatiline girmeden önce oldu bu olar Gamepower 7.1 Driverlarından eskiden 2 tane vardı ve driver arayüzleri farklıydı Driver...
  9. Toukhan

Yardım Gamepower medusa 7.1 Dip ses veriyor

Driverı var ama mikrofon dip ses veriyor neden olabilir bu?
  10. Toukhan

Yardım Gamepower Medusa Kontrolcü Ses Açma Kapama

Medusa Kontrolcüsüne önceden ses açma kapama yaptığımda Windows tan bağımsız bir şekilde ses açıp kapatıyordu ama nolduysa bir anda Windowsun sesini açıp kapatıyor. Film izlerken sesi çoğaltmak istediğimde çoğaltamıyorum. Driver kurulu durumda.
  11. Toukhan

Gamepower Medusa Kontrolcüsü Bilgisayardan Ayrı Bir Şekilde Çalışmıyor

Normalde PCden ayrı ses ayarı kontrolcüden ayrı bir ses ayarı yani ses seviyesini birbirinden bağımsız ayarlayabiliyodum. Mesela Pcden fulledikten sonra kontrolcüdende fulleyebiliyodum. Ablam öğretmen ve zoom uygulamasını denemek için bana zoom indirtti (yaklaşık 1 hafta oluyor) ilk başta her...
Top Bottom