Arama sonuçları: *

1. A

Müzik için kulaklık önerisi

Merhaba 500tl civarına bir kulaklık almak istiyorum normalde Samsung buds2 kullanıyorum ama müzik performansı tatmin etmiyor. Açıkçası kablolu kablosuz kulak içi kulak üstü fark etmez sadece müzik performansı olabildiğince iyi olsun
  2. A

500tl F/P Bluetooth kulaklık önerisi

Kablosuz kulak içi kulaklık bakıyorum güzel bir model oldumu 500 ün üstüne çıkabilirim.
  3. A

Buds2 Samsung olmayan telefonda olmayan özellikler

Buds2 kullanıyorum telefonum Xiaomi bu sebeple 360 ses gibi bazı güzel özellikleri kullanamıyorum. Bunları kullanmamın yolu var mı. Modlanmış Samsung weareable uygulaması falan baktım yok
  4. A

600 Tl Tam kablosuz kulaklık

Sadece telefon görüşmesi için kulakici kulaklık arıyorum. 1more markasının pistonbuds modeli hoşuma gitti mikrofon kalitesi güzel gibi ama daha bütçem var acaba daha iyisini bularbilirmiyim diye burayada sormak istedim https://www.hepsiburada.com/1more-pistonbuds-ecs3001t-beyaz-p-HBCV00000L67OE
  5. A

Samsung Earbuds 2 alnır mı? alternatif önerisi

Merhaba Babamın doğum günü için kulaklık alıcaz. Babamın işi gereği telefonları hiç durmaz sürekli biri arar sürekli biriyle konuşur ve de uzun konuşur. Bu sebeple kulağında rahatsız etmicek mikrofon ve ses kalitesi iyi ve özellikle kulağından kolay kolay düşmiyecek kulaklık arıyorduk müzik...
  6. A

300-500TL kablosuz kulak içi kulaklık önerisi

Merhaba Babamın doğum günü için kulaklık alıcaz. Babamın işi gereği telefonları hiç durmaz sürekli biri arar sürekli biriyle konuşur ve de uzun konuşur. Bu sebeple kulağında rahatsız etmicek mikrofon ve ses kalitesi iyi ve özellikle kulağından kolay kolay düşmiyecek kulaklık önerir misiniz?...
Top Bottom