Arama sonuçları: *

1. Parzival97

Yardım Corsair Void RGB Elite USB Mikrofon Sorunu

Selamlar. Başlıktaki kulaklık bugün elime ulaştı ve garip bir sorunla karşı karşıyayım. Mikrofon sesleri çok kısık bir şekilde alıyor. Sanki %15 seviyesinde kayıt alıyorum. İcue üzerinden ve windows üzerinden ayarları kontrol ettim, mikrofon ses düzeyi en sonda. Bir diğer sorunda en yüksek...
  2. Parzival97

Corsair HS35'i Satıp Drop Plus'a Geçmek Mantıklı Mı?

Hayırlı geceler. Soru aslında daha uzun ama özet olarak bu şekilde yazdım. Şimdi size yaşadığım durumdan bahsedeyim. 23 Ekim'de 349₺'ye düşen VOID ELITE STEREO'yu aldım, fakat içindeki splitter kablosu arızalı geldi. Ardından değişim talebinde bulundum, değişim onaylandı fakat hatayla(ya da...
  3. Parzival97

Yardım Ön panelde mikrofon düzgün çalışmıyor

Arkadaşlar ilginç bir sorunla karşı karşıyayım. Yeni aldığım kulaklıyı anakarttaki ses çıkışlarına bağladım, fakat mouse hareket ederken çok küçük tiz bir cızırtı sesi geliyor. Farklı bir kulaklıkla denedim yine aynı. Realtek sürücülerini güncelledim yenisini kurdum fayda etmedi. Çözüm öneriniz...
  4. Parzival97

Yardım Mikrofondan ses gelmiyor

HS35 kulaklığı kasanın üzerinde bulunan ses çıkışlarına, kulaklıkla birlikte gelen çift çıkışlı kabloyla bağladım. Kulaklıktan ses geliyor fakat mikrofon ses çok az ses alıyor neredeyse duyulmuyor ? Yardımcı olur musunuz ? Kasa: MSI MAG 100M
  5. Parzival97

Rampage Drop R36 / Corsair HS35

Arkadaşlar iki kulaklık arasından hangisini tercih ederdiniz ? Hangisi alınır ? Cevaplarınızı bekliyorum.
Top Bottom