Arama sonuçları: *

1. Omeraslan93

Yardım Yeğenim parçalamış bulunur mu?

Yeğenim parçalamış. Pedinden Bulma ihtimalim var mıdır? Garantisi bitti.
  2. Omeraslan93

Bu airpods orijinal mi

Apple sitesinden bakamadım sizce orijinal mi arkadaşım soruyor. 1716459996 Up anlayan
  3. Omeraslan93

Yardım razer kulaklık 7.1 ses ses sorunu

7.1 açınca seste cırtlama oluyor.Son guncellemeden sonra oldu sizdede aynı sorun var mı? 7.1 kapatınca ses temiz.Cırtlama olmuyor.Şarkı dinlerken bile temiz 7.1 kapatınca Kulaklığı aşağı bıraktım model bu
  4. Omeraslan93

Yardım Buds pro kulaklık batarya hakkında

Galaxy buds pro kulaklıkla işim bitince şarj kutusuna mı koyayım? Şarjı bitmeden şarj kutusuna koyunca kulaklıkların pilinin ömrü azalır mı?Şu an şarjı %50
  5. Omeraslan93

Öneri Samsung Galaxy buds pro

Bunu almaya karar verdim. Pişman olur muyum? Bu arada bass ve tizleri iyi olduğu için bu kadar para veriyorum. Kullanan varsa lütfen yorum yapsın
  6. Omeraslan93

Samsung Galaxy buds pro kullanan

Yine ben arkadaşlar kafam iyice karıştı jbl 1500₺ bu 1900₺ biraz daha fazla verip Samsung almak mantıklı mı değer mi? Özellikle Samsung Galaxy buds pro kullanan varsa yorumuna çok ihtiyacım var
  7. Omeraslan93

Öneri İki kulaklık arasında kaldım yardım lütfen

Bir ay sonra jbl alacaktım sırf bassı için ama bir baktım sanırım indirim var xiaomi kulaklıkta sizce xiaomi alayım mı? Sanırım bu kulaklığın indirimsiz hali 2500 falan. Bu arada telim red mi note 10s hem amazondan alacağım beğenmezsem 30 gün içinde iade yapabilirim sanırım.
  8. Omeraslan93

Bu kablosuz kulaklık nasıldır?

Bu fiyata başka önerisi olan var mı? Kullanan varsa daha iyi olur yorumlarını merak ediyorum. Bass tiz olsun. Kullandığım tel red mi Note 10 s olduğu için airpodslara pek bakmadım.
  9. Omeraslan93

Kulaklığıma silikon lazım

sony mdr xb50ap kulaklık silikonun birini kaybettim yedek silikonlarımda şehir dışında kaldı buna yedek silikon nasıl bulabilirim orijinal olsun istiyorum
  10. Omeraslan93

Öneri Kulaklık standı önerisi

Bu fiyata daha ıyısı vardır dedıgınız var mı yoksa bunu alacagım? https://urun.n11.com/diger-aksesuar-yedek-parca/xrades-kulaklik-standi-ahsap-ve-metal-stand-stant-tutucu-P397547530
  11. Omeraslan93

Öneri Razer kulaklığı sipariş ettim nasıldır?

Bu kulaklığı sipariş ettim kullanan var mı sitede? https://www.sinerji.gen.tr/razer-kraken-x-usb-71-surround-siyah-gaming-kulaklik-p-33363
  12. Omeraslan93

Kulaklık tavsiyesinde bulunur musunuz?

Max 400 gecmeyecek kulaklık onerır mısınız?Tercıhım bu Razer olsun ekıpmanlar dıyerekten sectım aslında diger ayda raxer klavye alıcam.Oynadıgım oyunlar Fifa-pubg-cs-bf5-Valoya daha yenı basladım.Kulaklıkta rgb takıntım yok.
Top Bottom