Arama sonuçları: *

1. B1L0

Öneri 1000 TL Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Dostlar 800 1000 civarı Amazon üzerinden bt kulaklık önerilerinizi alabilir miyim? Spesifik bir şartım yok genel olarak iyi olsun yeter. Amazon şart.
  2. B1L0

1500 TL KULAKLIK ÖNERİSİ

Arkadaşlar tek şart dip ses yapmaması. Cloud2 harici ne önerirsiniz, cloud2de dip ses olduğu için iade edilip başka bir şey alınacak. Sizce ne alınmalı?
  3. B1L0

500 TL Bluetooth kulak içi kulaklık önerisi

Arkadaşım için max 500 liraya önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar müzik için kullanılacak. Şu şekilde sapsız olanlardan (kanal içi) istiyor.
  4. B1L0

Amazon Kulak İçi Bt Kulaklık Önerisi 600 üstü

Soru başlıkta arkadaşlar buds 2 alcaktım benim kupon gelesiye kadar gitti :( Aklımda bu var şimdilik önerilere açığım https://www.amazon.com.tr/dp/B08CNNWJ73?tag=akakceprime-21 @Perfectshot06 @Evil Belief @DerratiX @Harley Quinn❖
  5. B1L0

Yardım Realtek Hd Audio Kuramıyorum

Selam arkadaşlar , realtek hd audio indiriyorum internetten ya kurmuyor ya normal hd olmayan versiyonunu kuruyor bi türlü çözemedim ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz Not: Kendi sitesi hariç her yerden denedim gezginler dahil ama olmadı , kendi sitesinde 30 kb ile indirdiği için indirmedim...
  6. B1L0

Çözüldü✓ SES CİHAZI YOK SORUNU

Arkadaşlar lütfen yardım edin bilgisayarda ses cihazı yok dün bi ton uğraştım realtek indirmeyle falan indirdim kurdum falan yeniden başlatıyo bilgisayarı ama yeniden başlayınca ses cihazı olmuyo ne yapmam lazım 1648628456 sessizde değil yok işareti
  7. B1L0

Yardım Logitech G333 Boğuk Ses Sorunu

Arkadaşlar kulaklık dün elime ulaştı bugün şarkı dinlerken ve cs go oynarken test ederken seslerin güzel gelmediğini farkettim boğuk boğuk geliyor güzel değil yani ses falan da kasılmıyor ayarlardan neleri kontrol etmem lazım ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz? Mesela şura gibi
  8. B1L0

Yardım LOGİTECH G333 Kulak İçi Kulaklık 250TL

https://www.gaming.gen.tr/urun/124297/logitech-g-g333-kulak-ici-stereo-oyuncu-kulakligi-siyah/ İndirim etiketi koyamadım arkadaşlar nası koyuluyor acaba :)
  9. B1L0

7-800 TL Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar acil önerisi olan var mı acaba ders oyun müzik için genel olarak iyi bir kulaklık olsun yeter
  10. B1L0

Yardım Kulaklık ve Mikrofon girişi birleştiren kablo hakkında

Arkadaşlar bu kablodan lazım oldu internette 20 liraya da var 100 150 liraya da var 20 liralık iş görür mü sonuçta iki girişi bağlayacak o kadar yani. 100 150 tl para bayılasım gelmedi altta attığım ürünler iş görür mü veya o civardakiler?
  11. B1L0

Logitech G G333 Kulak İçi Kulaklık 300TLye alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/124297/logitech-g-g333-kulak-ici-stereo-oyuncu-kulakligi-siyah/ diğer sitelerle karşılaştırınca fiyat uygun gibi akakçedeki grafiği çok garibime gitti sizce nasıldır...
  12. B1L0

Öneri Oyun Ve Müzik İçin Bluetooth Kulaklık Önerisi

Selam arkadaşlar . Oyunda gecikme olmamasını istiyorum bu yüzden hem kablolu hem bluetooth da olabilir. Dışarda müzik için de kullanacağım için wireless istemiyorum. Bütçe biraz oynayabilir. Aklımda HyperX Cloud MIX Bluetooth Oyuncu Kulaklığı var. Önerilerinizi bekliyorum.
  13. B1L0

Kingston HyperX Cloud MIX Alınır mı

Soru başlıkta arkadaşlar , hem oyun oynayacağım zaman gecikme olmasın hem de dışarda müzik dinleyebilmek için bluetooth güzel bir kulaklık arıyorum 1641887525 bütçe biraz esneyebilir.
Top Bottom