Arama sonuçları: *

1. WestnighT

MCHOSE V9 PRO vs Corsair HS65, hangisini almalıyım ?

MCHOSE V9 PRO ve Corsair HS65 karşılaştırıldığında, hangisini almalıyım ? arada kaldım. ekolayzır ayarı nasıl yapılıyor bilmiyorum bu arada.
  2. WestnighT

Corsair HS65 Nasıldır ?

uzun bir araştırma sonrası maksimum bütçeyle hs65 almayı düşünüyorum ama bu model nasıldır ? kullanan varsa anlatabilirmi ? iyi midir ?
  3. WestnighT

Yardım Nays gibi indirim uygulayan uygulamalar var mi?

Arkadaşlar Corsair HS65 kulaklık almak istiyorum fakat indirim veren uygulamalardan indirim almak istiyorum. Iyzico ve naysa baktım bir şey bulamadım, sizin bildiğiniz indirim veren uygulama var mı?
  4. WestnighT

Nasil bir kulaklık secimi yapmalıyım? Butcem 3000TL

Yaklaşık 1 haftadır beni uzmeyecek bir kulaklık arıyorum ama hep oyuncu kulaklıklarına baktım ve bir turlu karar veremedim o yuzden yardim ederseniz cok sevinirim, Sizce Corsair hs55 veya hs65 gibi tek bir model kulaklık mi almalıyım? Tüm paramı verip. Yoksa mesela Gamepower fujin gibi daha...
  5. WestnighT

Yardım 2600 TL Kulaklık Önerir misiniz?

Gamepower Mihawk kullanıyorum ve kulaklık bozulmaya başladı maksimum bütçem 2300TL ama 2600'e kadar çıkabilirim. Önceliğim oyun ve müzik için bir kulaklık bulmak, rica etsem öneri verir misiniz? Rekabetçi oyunlardan ziyade önceliğim hikayeli oyunlarda güzel bir atmosfer verecek ve müzik zevki...
  6. WestnighT

Havit fuxi h7 alınır mı? veya ne alınabilir ?

Arkadaşlar sorum bu kulaklık alınır mı? ? tasarımını çok sevsim beyaz olmasınıda ama bu ara kulaklığa 1600den fazla veremem çünkü tam ekran kartı aldığım zamana denk geldi ve kulaklığım maalesef cızırtılı ses vermeye başladı şu an kullandığım model gamepower mihawk ve baya memnunum ama sağ...
Geri