Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

Kablosuz kulaklık önerisi

Selamlar 3 yıldır dışarıda kullandığım kulaklığım Xiaomi Redmi AirDots bozuldu. Kulak içi veya kulaküstü kulaklık alacağım Yerini doldurmam gerek bu sene gerek dershane, kütüphane vs olacağından pil ömrü iyi olan mümkünse ANC olan, kolay taşınabilen ses kalitesi iyi olan kulaklık alacağım. Ben...
  2. OdinSonThoR

Bluetooth kulaklık önerisi

Selamlar, airdotsumu alalı 3 yıl oldu ses yüksekliği ve kalitesi artık çok düştü pilide aynı şekilde Kulak üstü 1k civarına kulaklık arıyorum Normalde kulak üstü kulaklıklarda kulağı kaplamasını isterim ama fark etmez artık kaliteli kulaklık almak istiyorum pil ömrü tatmin edici olsun düşme vs...
  3. OdinSonThoR

1k bütçede kablosuz kulaküstü kulaklık önerisi

Neden kulaklık arıyorum? Normalde okul yolum maks 10dk staja başlamam ile bu yol günlük gidiş geliş 40-50dk civarı oldu Xiaomi Airdots kullanıyorum 3. yılı ve batarya dayanmıyor yol arttığından aslında düzenli şarja taksam belki gider ama ben öyle biri değilim. Telefon için kullanacağım...
  4. OdinSonThoR

Aradığım özelliklerde kulaklık önerisi

Arkadaşıma kulaklık alacağız ama c2 2k olmuş Mikrofonu güzel olsun kumaş olsun pedleri yada değiştirilebilsin yeter oyun oynuyor dc giriyor bu kadar
  5. OdinSonThoR

Yardım Kulaklığın kutusunu kaybettim ne yapmalıyım?

Selamlar kulaklığımın şarjı yok diye kardeşimin kulaklığını aldım QCY T5 normalde gelmem gereken yoldan gelmeyip metroya fln bindim uzattım yolu kısacası eve geldim direkt uyudum kulaklıklar kulağımdaydı yatmadan bıraktım köşeye uyandım kaybolmasın kutusuna koyayım dedim kutusu yok muhtemelen...
  6. OdinSonThoR

Bluetooth kulaklık önerisi

Bir akrabam alacak online derslere katıldığından 500 tl bütçe verdi. Silikonlu yapıda olmayacak bu kulağa giren kısım airpodsdaki gibi o tipte olmasını istiyor Mikrofonu çok kötü olmasın birde pil ömrü 2-3 saatte bitmesin derslerde kapanmasını istemiyor
  7. OdinSonThoR

Xiaomi Redmi airdots bağlanma problemi

Videoları izledim videolarda sol kulaklık sağı bulup bağlanıyor ama benimkinde ikisi ayrı ayrı oluyor bağlanmıyorlar birbirine. Sol tele bağlanınca sağ bağlanmıyor tam tersi de oluyor. Ayrıca kutudan çıkarınca biri hızlı yanıyor biri yavaş sonra yavaş yanana tıklayınca hızlanıyor ama...
  8. OdinSonThoR

Blue Yeti vs HyperX Quadcast vs Blue Snowball

Mikrofon almayı düşünüyorum Yayıncılık ve YT içeriği için sesimin Cloud 2 mikrofonundan daha kaliteli olmasını istiyorum. 2. el alıyorum 0 olarak bulunduğum bütçede çok iyi mikrofonlar yok zaten temasım olmayacağı için 2. el almakta bir sorun görmedim. Fiyatları quadcast ve yetinin aynı snowball...
  9. OdinSonThoR

HyperX Cloud 2 alınır mı?

Aklımda kaldı almayı düşünüyorum. Espor düşünüyorum bir nevi o bakımdan aklımda kaldı ayrıca mikrofonu da beni benden alıyor. Cloud Alpha ile olan farkı nedir? Kraken T.E düşünüyordum ama C2 daha çok aklımda kalıyor yani
  10. OdinSonThoR

300TL Bluetooth Kulaklık önerisi

Selamlar kardeşime bluetooth kulaklık alacağım. 300 tl bütçem var. Airdots tarzı kulaklık istemiyor airpods tarzı hafif bir çıkıntısı olmasını istiyor. Ne önerirsiniz bu bütçede?
  11. OdinSonThoR

Bluetooth Kulaklık Önerisi

Selamlar kardeşime bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum. Bütçe belirlemedim ama 350 maksimum fiyat olabilir. Airdots gibi kulak içine giren yapı yerine airpods gibi daha çıkık istiyor. Kulak üstü almak istemiyor ama çok fark olursa bakarım dedi
  12. OdinSonThoR

Logitech G-Pro vs G-Pro X vs G733

Selamlar aralarında maksimum 400 tl fark var 1400 tl ye G733 almayı düşünüyorum. Bir yandan ise G-PRO X'in mikrofonu çok iyi o aklımı çeliyor bir yandan ise G-PRO fiyatıyla cebimi rahatlatıyor hangisini almalıyım?
  13. OdinSonThoR

Sizce elimdeki bütçeyle nasıl bir planlama yapmalıyım?

Selamlar elimde Drop Plus vardı, kardeşimin kulaklığı bozulunca bende dersleri salınca o dızladı ona satmayı planlıyorum, Elimde net bir bütçe yok 1400 civarlarında diyelim sizce ne yapmalıyım? Rampage ekipmanlardan bir tık sıkıldım artık kaliteli ekipmanlara geçmek istiyorum. Ekipmanlarımı...
  14. OdinSonThoR

Çinden E900 Proyu kutusuz alsam sağlam gelir mi?

Kardeşimin kulaklık ihtiyacı var, Drop Plus'um var beğendiğimden kardeşime de alacağım. Türkiye de pahalı olduğundan E900 Pro almak istiyorum, kutusuz alsam 200 lira civarlarında gelecek, sağlam gelir mi yoksa parasını verip kutulu mu alayım. Birde güvenilir satıcıyı atar mısınız ?
  15. OdinSonThoR

Rampage kulaklık standı alınır mı?

Dostlar 10 tllik kodla alabileceğim şeylere bakıyordum şu kulaklık standına rastladım almayı planlıyorum. Üstüne ekleyip alacağım, Sizce alınır mı? https://www.hepsiburada.com/rampage-rm-h19-kulaklik-stand-p-HBV00000OONH1
  16. OdinSonThoR

Kulaklığımın kablosunu ezdim ne tür bir kablo almam gerek?

Dostlar yatağımı hareket ettirirken Drop Plus'umun kablosu ezildi tel tel oldu içindeki şeyler. Ne tür bir kablo almalıyım? Herhangi bir telefoncudan alabileceğim type-c ile aynı performansı mı verecek? Şu hayatta bir işim rast gitmiyor.
  17. OdinSonThoR

170 TL Kulaklık önerisi

Kardeşime kulaklık almaya karar verdik, ben drop plus aldığımdan beri rahat durmuyor. Canlı ders için kullanacak, usb veya tek jack girişi olsun laptop da kullanacak. Mikrofonu çıkarılıp takma gibi bir olayı olursa iyi olur.
  18. OdinSonThoR

Eski bilgisayarda çalışabilecek kulaklık önerisi

Arkadaşım eski bilgisayarını çıkarttı cs de 50 fps alınca oynamaya başladı hem derste de kullanıyor. Bilgisayar eski olduğundan USB portundan kulaklıkta sorun çıkartır mı? TronSmart Sono düşündüm telefonda da kullansın diye, comfort var sizin önerileriniz nedir ? +20 oynayabilir.
  19. OdinSonThoR

Artic 7 wirelles vs G733 wirelles

Çok izlenmeyen bir yayıncı var chatinde aktifim kulaklık sordu Adam en uzun 12 -13 saat yayın yapıyor ilk önceliği tabii ki rahatlık ve ses kalitesi ama güzel görünmesini istiyor hangisini önerirsiniz Mikrofon olarak quadcast var ama oyun içinde kulaklık mikrofonu kullanacak
  20. OdinSonThoR

Rampage Drop Plus elime ulaştı

Dostlar drop plus geldi ye deneyim konusu için baya şey biriktirdim ama driver ı bulamıyorum dosya olarak driver o atabilirnisiniz ? yada linkini bulamadım @ArdaM
Top Bottom